Menu

Jesper Binzer

Efter 11 albums og flere tusinde koncerter har D-A-D holdt en kreativ pause. Den karismatiske forsanger og guitarist Jesper Binzer har ikke kunnet holde sig i ro. Pausen er mundet ud i et soloalbum, der udsendes den 3. november under titlen Dying Is Easy.

"Kunsten pressede sig på og det kløede i fingrene for at frigøre de idéer jeg havde i hovedet, og så skulle de altså fyres af. For første gang har jeg lavet noget alene. Det startede for knap et år siden, hvor jeg sad derhjemme med guitaren og arbejdede på en nummer, som jeg til sidst fandt ud af handlede om mig selv. Og siden er tekst og musik væltet ud af mig og ved årsskiftet gik det op for mig at jeg faktisk var i gang med at lave et helt soloalbum", fortæller en glad Jesper Binzer.

De ti numre er indspillet i Medley-studiet sammen med Søren Andersen, der bl.a. har arbejdet med Glenn Hughes fra Deep Purple og produceret albums for en lang række danske rocknavne, som Artillery, Mike Tramp og hans eget band Electric Guitars. Venskabet mellem de to startede for to år siden, da Søren var standin på bassen i D-A-D. De fandt sammen i pauserne fra deres respektive travle live-karrierer og det har udviklet sig til et album.

"Jeg er en rocknroll romantiker, måske er det en irrationel følelse, men jeg kan huske, at jeg for 20 år siden under indspilningerne af Simpatico kom til den erkendelse, at det her er noget jeg kommer til at lave resten af livet. Erkendelse nummer to kom så med mine egne numre, at jeg faktisk kan selv. At der skulle gå 33 år før jeg kommer med en soloplade, kan virke mærkeligt, men det er aldrig noget, jeg selv har tænkt på før nu. Og den kommende plade, det er mig, hvor jeg er lige her og nu. Opstået af følelser, der er benzin for mig i sangskrivningen. Om ansvar og tilgivelse. Om livsglæde og dødsangst," fortæller Jesper Binzer.

Hele albummet er mixet af Jacob Hansen, der bl.a. har produceret alle Volbeats albums.

Koncerten har været sat på hold i forbindelse med, at The Tivoli har haft økonomiske problemer. De er nu løst og vi ser frem til en koncertrække, der byder på Øresound Stage Swap eller Nordic Venue Crawl. Formatet går ud på at præsentere dansk musik i Sverige og svensk musik i Danmark - nordisk musik på tværs af Øresund. Når Jesper Binzer optræder på The Tivoli, så møder han et nyt svensk publikum, mikset med de danske fans blandt publikum.

 Ønsker du at booke bord til spisning på Gräddhyllan i forbindelse med koncerten så send en mail til: boka@thetivoli.nu

Billetsalget starter: Onsdag den 31. januar 2018 kl. 10.00
Scandlines tilbyder en landgangsbillet T/R til halv pris - 37 kr., som kan købes med koncertbilletten.
...

Jesper Binzer konsert info på svenska

Först ut i konsertsamarbetet Öresound!

 2018 ingår The Tivoli och Kulturværftet i Helsingør ett samarbete kallat Öresound. Första namnet ut är ingen mindre än Jesper Binzer - sångare och gitarrist från D-A-D som nu är aktuell med egen platta. Konserten håller till på The Tivoli, 20 minuter från Helsingør. Detta är den första konserten under konsertformatet Öresound. 

Det nya samarbetet mellan The Tivoli och Kulturværftet kommer inspirera och sammanföra de båda grannländerna i det vi älskar mest av allt - livemusiken!

Efter 11 album och tusentals konserter har D-A-D haft en kreativ paus. Den karismatiska sångaren och gitarristen Jesper Binzer har inte kunnat hålla sig lugn och pausen är klar i ett soloalbum som släpptes den 3 november under titeln ”Dying Is Easy”.

 "Kunsten pressede sig på og det kløede i fingrene for at frigøre de idéer jeg havde i hovedet, og så skulle de altså fyres af. For første gang har jeg lavet noget alene. Det startede for knap et år siden, hvor jeg sad derhjemme med guitaren og arbejdede på en nummer, som jeg til sidst fandt ud af handlede om mig selv. Og siden er tekst og musik væltet ud af mig og ved årsskiftet gik det op for mig at jeg faktisk var i gang med at lave et helt soloalbum”, berättar en glad Jesper Binzer.

De tio låtarna spelades in i Medley-studion tillsammans med Søren Andersen, som även har arbetat med Glenn Hughes från Deep Purple och producerat album för ett brett sortiment av danska rocknamn, som Artilleri, Mike Tramp och eget band Electric Guitars. Relationen mellan de två började för två år sedan när Søren hoppade in på bas i D-A-D.

"Jeg er en rocknroll romantiker, måske er det en irrationel følelse, men jeg kan huske, at jeg for 20 år siden under indspilningerne af Simpatico kom til den erkendelse, at det her er noget jeg kommer til at lave resten af livet. Erkendelse nummer to kom så med mine egne numre, at jeg faktisk kan selv. At der skulle gå 33 år før jeg kommer med en soloplade, kan virke mærkeligt, men det er aldrig noget, jeg selv har tænkt på før nu. Og den kommende plade, det er mig, hvor jeg er lige her og nu. Opstået af følelser, der er benzin for mig i sangskrivningen. Om ansvar og tilgivelse. Om livsglæde og dødsangst," säger Jesper Binzer.

Hela albumet är mixat av Jacob Hansen som producerat alla Volbeats album.

För bordsbokning på Gräddhyllan i samband med konserten maila boka@thetivoli.nu

 

Info
7. april 2018 / Kl. 21.00 / 235 DKK inkl. gebyr

Hvor: The Tivoli, Køpenhamnskajen 1, Helsingborg 

Færge: Scandlines tilbyder en færgebillet T/R til halv pris - 37 kr., som kan købes med koncertbilletten.

Billetsalget starter: Onsdag den 31. januar 2018 kl. 10.00

---

 

ÖRESOUND støttes af og præsenteres i samarbejde med:  

 

undefined    undefined       undefined  
               
undefined       undefined     undefined

 

KØB BILLET HER››

EVENTINFO

  • DATO

    Lørdag, 7. apr. 2018

  • STED Helsingborg / The Tivoli
    Se på kort ››
  • FORSALG 235 DKK inkl. gebyr
  • TIDSPUNKT Kl. 21.00
  • ARRANGØR Kulturværftet & The Tivoli

Hvor er det?

The Tivoli
Köpenhamnskajen 1
Helsingborg
Sverige

Køb færge T/T sammen med billet

Scandlines tilbyder en færgebillet T/R til halv pris - 37 kr., som kan købes med koncertbilletten.

Info til kørestols-brugere

Til denne koncert har vi ikke mulighed for at tilbyde specielle pladser til dig, der bruger kørestol eller gratis ledsagerbilletter.


Kørestols-brugere får plads ved front of House – mixerpulten.