Menu

Halberg & Friends

I Poul Halbergs univers har den gode melodi altid været en vigtig rød tråd lige fra hans ultimative 80’er klassiker Magi i luften til en perlerække af Halbergs bedste sange, som Tænk Bare På, Mandagsstævnemøde, Brændende læber og mange flere.

Halbergs personlige stil stammer fra den amerikanske pop-rock tradition kombineret med en nordisk tone. Det er blevet til en række evergreens, der er skrevet i samarbejde med nogle af landets bedste tekstforfattere. Fra Steffen Brandt, Elisabeth G. Nielsen, Lars Muhl til Mona Larsen, som skrev langt den overvejende del af teksterne til Halberg Larsen.

Jette Schandorf (bas, kor) og Jan Sivertsen (trommer, kor) er den kreative og dynamiske duo, der igennem 35 år har været en meget vigtig faktor i selve udviklingen af Halbergs sange. Jettes dybe, musikalske og groovy bas i samspil med Jans sprudlende, stilskabende trommer. Igennem årene har de sammen med Halberg udviklet og finpudset stilen, indspillet utallige albums med danske og internationale kunstnere og turneret landet tyndt. Både som en del af Lis Sørensens roste liveorkester, men også som Poul Halberg Powertrio.

Heidi Degn vil med sin smukke og personlige stemme fortolke de mange gode sange i tæt samarbejde med Pouls bluesprægede vokal og guitar. Heidi debuterede med BeePop i slutningen af 90’erne, hvor Halberg/Sivertsen producerede det første album Vejen er Åben med singlehittet Mangler dig nu. Hun er tillige internationalt kendt med sangen Close To You – produceret i samarbejde med DJ-Aligator.  Senest har Heidi sunget Halbergs titelsang til Zentropa filmen Zoomerne i 2009.Gorm Bülow lægger med sit erfarne og kreative keyboard spil og rytmiske sikkerhed nye dimensioner til bandets lyd. Gorm har bl.a. spillet med Sebastian, Jacob Sveistrup, Søs Fenger og Danseorkesteret og så har han været kapelmester på Cabaret (Det. Kgl. Teater), Mamma Mia (Tivoli) og Idols ( TV3). 

Når der står Halberg på plakaten, er der selvfølgelig også masser af god guitar i vente på en aften, hvor han sammen med sine Friends vil give sine bedste sange nye vinger. Glæd Jer til et forrygende genhør!

 

 

KØB BILLET HER››

EVENTINFO

 • DATO

  Fredag, 27. okt. 2017

 • STED Toldkammeret / Store sal
 • VARIGHED 2,5 timer
 • FORSALG 215 kr. inkl. gebyr / Ståpladser
 • ENTRÉ 225 kr.
 • TIDSPUNKT KL. 20.00
 • DØRENE ÅBNES Kl. 19.00
 • MAD & DRIKKE Koncert menu med vin & kaffe

  2 retters menu efter sæson
  1 glas vin eller 1 øl (40 cl.) eller økologisk saft
  Kaffe & kage fra buffet
  295 kr. (per person)

  Er du vegetar, har allergier eller lign. forbehold, så skal du blot informere os før du kommer på 49 28 37 51.

  Spisehuset og Toldkammeret bruger 50% økologiske & bæredygtige råvarer. Kokkene fokuserer på gode råvarer med saft & kraft.

  bronce

 • ARRANGØR Kulturværftet & Toldkammeret

Garderobe

På Kulturværftet og i Toldkammeret kan du benytte garderoben til overtøj og store tasker. 


Den bemandede garderobe kan betales med kontanter eller MobilePay. Garderoben koster 20 kr.