Menu
1 / 2
2 / 2

UDSOLGT: Mick Øgendahl inviterer til FEST

Fire år er der gået, siden Mick Øgendahl sidst var rundt på de danske scener. Tiden har han brugt på at skrive på sit nye show og på at spille hovedrollen i den populære tv-serie, ’Tomgang’. En tur på psykiatrisk afdeling blev det dog også til, og Mick Øgendahl konstaterer nu med et lille ironisk smil: ”Ikke alt var lige sjovt. Men DÉT bliver det nu!”.

Det bliver uden tvivl et morsomt gensyn, når det jordbundne multitalent fra Falster endelig er tilbage med ’Mick Øgendahl’s FEST’, som bliver det sjette i rækken af hans sprudlende one-man-shows.

Om det kommende festtema fortæller Mick med stor entusiasme og et glimt i øjet:

”Det er et show om bare at være glad. At have en fest med at være dér, hvor man er lige nu. At skide højt og flot på, hvad andre synes er fint, og hvad der er god smag. Udover det så bliver det et show, hvor jeg både ser indad og udad. Jeg har måttet konstatere, at verden, inklusive mig selv, har hovedet i egen røv.

Vi synes selv, vi er de fedeste og render rundt i vores egen Nebula-tåge. Vi skræpper skråsikkert op med opdateringer på diverse sociale medier med hele og halve sandheder. Dem, der råber højest, er dem, der bliver hørt, og medierne æder det hele råt – fordi de gerne vil være først med det sidste.

I bund og grund er det et show, hvor essensen er: 'Fuck mig og den høje hest, jeg kom ridende ind på’. Et show, hvor jeg ikke påberåber mig sandheden, men blot ønsker at betragte det hele lidt udefra. Lyder det højpandet? Det er det IKKE! Det bliver en fest, hvor alle er inviteret, OG INGEN – INGEN! – er for grimme til at blive lukket ind".

Oplev Mick Øgendahl live, når han bader lystigt rundt i egen andedam på distancen 100 meter fri. Tag din glade badehætte på, når Mick inviterer til FEST.

 

Mick Øgendahls FEST

Kulturværftet / Store Scene / lørdag 25. marts 2017 / Kl. 19.00

Billet: 340 kr. inkl. gebyr

Billetsalget starter 1. februar kl. 10.00

 

 

EVENTINFO

 • DATO

  Lørdag, 25. mar. 2017

 • STED Kulturværftet / Store Scene
  Se på kort ››
 • VARIGHED Show 1: kl. 19.00-20.30 / Show 2: kl. 21.30-23.00
 • FORSALG 340 kr. inkl. gebyr
 • ENTRÉ 350 kr.
 • TIDSPUNKT To shows: kl. 19.00 + kl. 21.30 / Siddepladser
 • DØRENE ÅBNES Kl. 18.30 / kl. 21.00
 • ALDERSGRUPPE Anbefales fra 15 år
 • ARRANGØR Kulturværftet

Garderobe

På Kulturværftet og i Toldkammeret kan du benytte garderoben til overtøj og store tasker.


Den bemandede garderobe kan betales med kontanter eller MobilePay. Garderoben koster 20 kr.