Menu

Sommerkoncert med Jacob Dinesen / Udsolgt!

Han har med en klassisk blanding af rock og folkemusik på rekordtid taget landet med storm. Dinesen har allerede opnået milepæle i sin karriere, som kun er de færreste musikere forundt. Med sit seneste album ’Brace Against the Storm’ strøg han direkte ind på albumhitlistens nr. 1, hvor han gav baghjul til velklingende navne som L.O.C. og Volbeat.

Koncerterne på hans forårsturné solgte ud hurtigere, end spillestederne kunne følge med og det gjaldt også koncerten i Toldkammeret. Kulturværftet & Toldkammeret inviterer derfor med glæde på en skøn koncert i det fri, hvor det unge talent kan opleves af endnu flere.

Medierne hylder den unge Dinesen, for en enorm karisma på scenen: ”Jacob Dinesen har alder og udseende til et boy band, men demonstrerede, at han har stemme og udstråling til at blive en folk-rockstjerne,” skriver JydskeVestkystens anmelder om koncerten på Tønder Festival i 2016. I oktober 2016 var Jacob Dinesens album ’Brace Against the Storm’ Ugens Album på P4, som kaldte Dinesen “Sønderjysk kæmpetalent med internationalt potentiale.” Og på CV’et er nu også TV-optrædener i DR’s Store Juleshow, Årskavalkaden på TV2 og Go’ Morgen Danmark.

Det gælder om at slå til, imens man stadig kan opleve Jacob Dinesen på landets lokale spillesteder, for udlandet har nemlig allerede fået øjnene op for kæmpetalentet. Men den unge sanger med den store stemme koncentrerer sig indtil videre bare om det, han gør så utroligt godt; at skrive og optræde med sine fantastiske sange.

Indtag sommeren med en skøn koncert i den gamle gård, hvor hygge, lyd og den gode stemning går hånd i hånd.

...

Dato: 3. juni 2017
Tidspunkt: Kl. 20.00
Sted: Gården i Toldkammeret
Pris: 265 kr. inkl. gebyr

Koncerten er udsolgt.

EVENTINFO

 • DATO

  Lørdag, 3. jun. 2017

 • STED Toldkammeret / Toldkammergården
 • VARIGHED Koncert: 75 min. uden pause
 • FORSALG 265 kr. inkl. gebyr / Ståpladser
 • ENTRÉ 275 kr.
 • TIDSPUNKT Kl. 20.00
 • DØRENE ÅBNES Kl. 19.00
 • MAD & DRIKKE Rock-buffet i gården 185 kr.
  Saftige stege, skønne kartofler, sprøde salater, perfekte grøntsager, fantastisk dressinger og lækre desserter

  Bestil rock-buffet sammen med billetter.
 • ARRANGØR Kulturværftet & Toldkammeret

Hvis det regner

Ved dagsregn flyttes koncerten til Store Scene på Kulturværftet.


Hvis dette bliver tilfældet for alle billetkøbere direkte besked via email og sms, samt det offentliggøres her på siden.


Beskeden tilsendes senest fredag den 2. juni kl. 13.00.