Menu

Suspekt

Suspekt er højaktuelle med deres sjette album, der bærer den opsigtsvækkende og stærke titel 100% Jesus. Et album som på alle måder er en magtdemonstration og manifestation af bandets mangeårige erfaring og vilje til fortsat at forny sig.

- Vi har forsøgt at skabe noget kvalitet og noget, der kræver lidt af vores fans og de mennesker, vi rammer. Vi befinder os i en verden og et samfund, hvor alting skal gå ekstremt hurtigt. Vi scroller os så at sige igennem hverdagen og hvis et klip på Facebook med en dum, dansende hund er meget mere end 5 sekunder langt, så mister vi fokus. Det har vi forsøgt at udfordre og det gælder både for lanceringsvideoen og ikke mindst albummet. Det er selvfølgelig et sats, men et sats som for os er det rigtige og vi håber, at folk vil tage sig den tid, det tager netop som vi har taget os den tid det tager, at skabe et så gennemført værk.

Suspekt har på imponerende vis kombineret det at være provokerende og grænseoverskridende med at nå et bredt publikum. Bai-D, Orgi-E og Rune Rask, der alle tre er opvokset i Albertslund, debuterede i 1999 med et album, der lagde grunden for undergrundssuccessen. Suspekt er altid overraskende, vilde og voldsomt underholdende ikke mindst til deres koncerter, der gennem tiden har budt på alt fra bål og brand til strippende nonner og latexmasker.

-Det er et klart mål for os, at leve op til alle tidligere koncerter og ikke mindst overraske publikum til de kommende live shows. Vi glæder os vanvittig meget til, at kunne præsentere det nye materiale. Lige så vel som vi har udfordret os selv i processen med tilblivelsen af albummet, lige så vel er det vigtigt for os at komme ud og smide det ordenligt i fjæset på vores supportere. Vores live shows skal afspejle præcist samme niveau, som vi føler, at vi leverer med 100% Jesus.

Publikum kan forventer en vild fest til Suspekts tredje koncert på vores scener, der denne gang er Store Scene.

KØB BILLET HER››

EVENTINFO

 • DATO

  Lørdag, 2. dec. 2017

 • STED Kulturværftet / Store Scene
  Se på kort ››
 • VARIGHED Ca. 2,5 timer
 • FORSALG 290 kr. inkl. gebyr
 • ENTRÉ 300 kr.
 • TIDSPUNKT Kl. 20.00
 • DØRENE ÅBNES Kl. 19.00
 • ARRANGØR Kulturværftet

GARDEROBE

Det er ikke tilladt at medbringe overtøj og store tasker i salen til stående koncerter af hensyn til alles sikkerhed.


Den bemandede garderobe kan tilkøbes sammen med billetten eller på dagen, hvor man kan betale med kontanter eller MobilePay. Garderoben koster 20 kr.