Menu
1 / 2
2 / 2

Gavekort og billetter

Du kan købe billetter og gavekort her eller på et af de fysiske salgssteder.

GAVEKORT OG BILLETTER 
Hvis du har problemer med at gennemføre betaling, printe billetter eller andet, så kontakt vores helpcenter på tlf. 70 20 20 96.

Du kan kontakte vores helpcenter på hverdage fra kl. 09.00 – 16.00 / email: service@billetten.dk
Vores helpcenter er drevet af Billetten og de kan være dig behjælpelig med det meste omkring dit billetkøb.

>> Køb gavekort
>> Køb billetter 
>> Læs vores handelsbetingelser

KØB BILLETTER I KULTURVÆRFTETS RECEPTION
Telefon 49 28 36 75
Hverdage fra 10.00 - 21.00
Weekend fra 10.00 - 16.00

ØVRIGE FYSISKE SALGSSTEDER
Der findes en række fysiske salgssteder, herunder Bellevue Teatret Klampenborg, Frederiksborgcentret Hillerød, Trommen Hørsholm, Gilleleje Bibliotek, Græsted Bibliotek og flere andre steder. Du kan finde mere info og flere salgssteder på det øvrige Sjælland og i resten af landet.

Find de fysiske salgssteder

FREMVISNING AF BILLET
Du modtager 'print-selv' billetter som en pdf fil, den kan du printe og medbringe. Du kan også spare på papiret og vise billetten på din mobil. Det er nemt, du skal blot åbne PDF'en og fremvise den ved indgangen, hvor vi scanner billet(er) direkte fra din telefon. Du kan også mod betaling få tilsendt dine billetter med posten.

GAVEKORT
Glæd din familie og venner med et gavekort til en valgfri kulturoplevelse på Kulturværftet og i Toldkammeret. Mangler du en gave, der giver adgang til store oplevelser, så er et gavekort til Kulturværftet og Toldkammeret en mulighed, som kan købes både online og på de fysiske salgs-steder. 

Det er nemt at købe gavekortet online og det kan også indløses online. Hvis værdien af gavekortet overstiger værdien af indholdet i kurven, vil du automatisk få udstedt et tilgodebevis på differencen.

Bemærk: Gavekortet kan bruges til at købe billetter til alle Kulturværftet og Toldkammerets egne arrangementer. Det vil sige at gavekortet ikke kan indløses i caféerne eller til fx Helsingør Teaters forestillinger i vores huse. Du kan finde en oversigt i kalenderen her: http://kuto.dk/kalender.  Der kommer naturligvis nye tilbud til hele tiden og gavekortet er gyldigt i 3 år.

Beløbet bestemmer du selv. Du kan selvfølgelig også vælge at give en billet til et specifikt arrangement.

SPØRGSMÅL VEDR. PROGRAM
Spørgsmål vedr. program og arrangementer kan rettes til Kulturværftets sekretariat på tlf. 49 28 37 47.

Spørgsmål vedr. Helsingør Teaters forestillinger på Kulturværftet og i Toldkammeret kan rettes til Helsingør Teater på tlf. 49 20 08 11 (man-fre 12-15) - Besøg Helsingør Teaters website

SALSPLAN STORE SCENE
Kulturværftets Store Scene rummer siddepladser til 515 personer på stolerækker og balkon.

undefined

FAKTA