Menu

Bliv
frivillig

Du får også en bred erfaring med samarbejde, koordinering og afvikling, som du uden tvivl kan bruge på din videre vej.Derudover får du selvfølgelig privilegier som fx pladser på gæstelisten og personalepriser i baren og et måltid mad, når du er på vagt.

Vores frivillige arbejder med to områder: Service og Produktion. Du vælger selv, hvad du helst vil lave, og du bliver sat grundigt ind i jobbet af garvede frivillige. Opgaverne er mange, men primært
er vores frivillige at finde i garderoben, entreen, baren og på scenen før og efter koncerten. En normal vagt varer fra 17.00 - 01.00.

Et par gange om året holder vi et stormøde med alle fra Toldkammeret og Kulturværftet, hvor vi hører nyt og snakker om erfaringerne indtil nu med henblik på forbedringer. Derudover fester vi
sammen et par gange om året og tager af og til på kursus eller udflugt. Det skal jo ikke kun være slid og slæb. Det skal også være sjovt, og derfor er det vigtigt at du møder med godt humør. Vi sætter stor pris på den gode stemning, der normalt altid er blandt dem, der er på vagt.

Vi søger frivillige mellem 17 og 25 år
Vi har p.t. frivillige i alderen 25 - 65 år, så alle kan være med. Hvis du også har lyst til at være frivillig, så send en mail til Sebastian Ekelund på sek64@helsingor.dk eller kig forbi en aften, hvor der er koncert og få en snak med dem, der er på vagt.

Vi ses i Toldkammeret og på Kulturværftet.