Menu
1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4

Besøg også

KULTURHAVN KRONBORG
Kulturhavn Kronborg er fællesbetegnelsen for det nye havneområde i Helsingør, hvor kulturen bygger videre på den martitime fortid. Kulturhavnen er tænkt som et sammenhængende oplevelsesområde, der blandt andet rummer de tre kulturinstitutioner Kronborg, Kulturværftet og M/S Museet for Søfart, og som søsætter mangfoldige og attraktive begivenheder året rundt. Ambitionen er at gøre Kulturhavn Kronborg til et mangfoldigt og enestående univers med tiltrækningskraft både lokalt, regionalt og internationalt.

Besøg website

BIBLIOTEKET KULTURVÆRFTET
Helsingør Kommunes største bibliotek er et moderne multimediehus, fyldt med viden og oplevelser. Læs avis på 45 sprog, tjek mails eller kom i øjenhøjde på Danmarks bedste børnebibliotek. Biblioteket Kulturværftet bliver hver dag besøgt af over 1000 mennesker. De fleste for at gå på biblioteket, men mange kommer også for at opleve et levende kulturhus.

Besøg website

VÆRFTSMUSEET KULTURVÆRFTET
Værftsmuseet fortæller om skibsbyggeri, søsætninger og omgangsformen på det gamle Helsingør Værft, der lukkede i 1983. Museet er indrettet i det gamle kontrolkontor ved værftsporten i Allegade.

Besøg website

KRONBORG
Kronborg blev i år 2000 optaget på UNESCOs verdensarvsliste af verdensarvskomitéen. Dermed er Kronborg officielt et af de steder i verden, der anses for at være af enestående betydning for menneskehedens fælles kulturarv.

Besøg website

M/S MUSEET FOR SØFART
Følg de skrånende broer ned i den gamle tørdok mellem Kronborg og Kulturværftet og træd ind i et underjordisk museum, tegnet af det verdenskendte arkitektfirma BIG, Bjarke Ingels Group.

Her møder du en farverig verden med stribevis af udstillinger, der fortæller om Danmark som en af verdens førende søfartsnationer i fortid og nutid.

Besøg website