Gastro

Mad fylder meget i Toldkammeret og er i høj grad også blevet en del af programfladen.

Der er et stort fokus på at inddrage de lokale råvarer og ressourcer fra Øresund, hegnene og de andre naturrigdomme, som omgiver Helsingør.

Smag og sans

KØKKENHACKS: Frisk ud af dåsen
KØKKENHACKS: Frisk ud af dåsen
Tirsdag 18. februar 2025
KØKKENHACKS: Pasta
KØKKENHACKS: Pasta
Tirsdag 8. april 2025
KØKKENHACKS: Pasta
KØKKENHACKS: Pasta
Tirsdag 15. april 2025
Smag på årstiden – forår
Smag på årstiden – forår
Onsdag 23. april 2025
KØKKENHACKS: Forårsgrønt
KØKKENHACKS: Forårsgrønt
Tirsdag 6. maj 2025
KØKKENHACKS: Forårsgrønt
KØKKENHACKS: Forårsgrønt
Tirsdag 13. maj 2025
KØKKENHACKS: Koldskål
KØKKENHACKS: Koldskål
Tirsdag 10. juni 2025
KØKKENHACKS: Koldskål
KØKKENHACKS: Koldskål
Tirsdag 17. juni 2025
Smag på årstiden – sommer
Smag på årstiden – sommer
Onsdag 18. juni 2025
Smag på årstiden – vinter
Smag på årstiden – vinter
Søndag 23. november 2025



Køkkenhacks

KØKKENHACKS: Frisk ud af dåsen
KØKKENHACKS: Frisk ud af dåsen
Tirsdag 18. februar 2025
KØKKENHACKS: Pasta
KØKKENHACKS: Pasta
Tirsdag 8. april 2025
KØKKENHACKS: Pasta
KØKKENHACKS: Pasta
Tirsdag 15. april 2025
KØKKENHACKS: Forårsgrønt
KØKKENHACKS: Forårsgrønt
Tirsdag 6. maj 2025
KØKKENHACKS: Forårsgrønt
KØKKENHACKS: Forårsgrønt
Tirsdag 13. maj 2025
KØKKENHACKS: Koldskål
KØKKENHACKS: Koldskål
Tirsdag 10. juni 2025
KØKKENHACKS: Koldskål
KØKKENHACKS: Koldskål
Tirsdag 17. juni 2025
MUAH sort

Helsingør bugner af dygtige fødevareproducenter. Netop disse lokale ildsjæle er i fokus, når vi i video-serien Mad Ud Af Huset besøger vinproducenten, destilleriet, bolchefabrikanten og grøntsagsbonden.

Vores Spisekammer-hjerte slår et ekstra slag for de lokale råvarer. Derfor er det også helt naturligt at dele historierne om de fantastiske produkter og personer bag den lokale produktion.

Så tag med, når vi kører vi ned af de små veje i Helsingør og omegn med ‘Mad Ud Af Huset’.

gurreskovhave.dk
På besøg hos North Zealand Distilleries