Gastro
Mad fylder meget i Toldkammeret og er i høj grad også blevet en del af programfladen.
Der er et stort fokus på at inddrage de lokale råvarer og ressourcer fra Øresund, hegnene og de andre naturrigdomme, som omgiver Helsingør.
Smag og sans
KØKKENHACKS: Frisk ud af dåsen
KØKKENHACKS: Hjemmelavet mozzarella
KØKKENHACKS: Hjemmelavet mozzarella
KØKKENHACKS: Pasta
KØKKENHACKS: Pasta
Smag på årstiden – forår
KØKKENHACKS: Forårsgrønt
KØKKENHACKS: Forårsgrønt
KØKKENHACKS: Koldskål
KØKKENHACKS: Koldskål
Smag på årstiden – sommer
Smag på årstiden – efterår og svampe
Smag på årstiden – vinter
KØKKENHACKS: Frisk ud af dåsen
KØKKENHACKS: Hjemmelavet mozzarella
KØKKENHACKS: Hjemmelavet mozzarella
KØKKENHACKS: Pasta
KØKKENHACKS: Pasta
KØKKENHACKS: Forårsgrønt
KØKKENHACKS: Forårsgrønt
KØKKENHACKS: Koldskål
KØKKENHACKS: Koldskål

Helsingør bugner af dygtige fødevareproducenter. Netop disse lokale ildsjæle er i fokus, når vi i video-serien Mad Ud Af Huset besøger vinproducenten, destilleriet, bolchefabrikanten og grøntsagsbonden.
Vores Spisekammer-hjerte slår et ekstra slag for de lokale råvarer. Derfor er det også helt naturligt at dele historierne om de fantastiske produkter og personer bag den lokale produktion.
Så tag med, når vi kører vi ned af de små veje i Helsingør og omegn med ‘Mad Ud Af Huset’.