Menu
1 / 3
2 / 3
3 / 3

Fordele og muligheder

Medlemskabet giver adgang til high end executive-arrangementer, forkøbsret, fribilletter, målrettet eksponering af jeres virksomhed og rabat på møde- og konferencefaciliteter.

Kulturværftets fordele er, at jeres engagement giver os mulighed for at sætte flere hestekræfter bag de begivenheder, som skal tegne byen og området fremadrettet. Gøre os til en international magnet. Med os og jer som afsender.

Der to muligheder for medlemskab:

SØLV-medlemskab: 10.000 kr. ekskl. moms pr. år
GULD-medlemskab: 25.000 kr. ekskl. moms pr. år

NETVÆRK - Styrk relationerne 

I løbet af året arrangerer Kultur­værftet en række møder, hvor formålet er at netværke og erfaringsudveksle med andre beslutningstagere. Her tager vi pulsen på erhvervslivet nu og i fremtiden og inviterer aktuelle eksterne gæsteforedragsholdere til at give inspiration og værdifuldt fagligt input.

KUNDER - Gør kundemødet ekstraordinært

Kulturværftets Erhvervsklub leverer den perfekte ramme for jer i mødet med jeres kunder. Både når det gælder konferencer og kunde­møder. Her vil kulturoplevelser, VIP-fordele og skræddersyede events blot være nogle af de oplevelser, I får mulighed for at tilbyde jeres kunder. 

MEDARBEJDERE - Skab noget særligt for jeres medarbejdere

Medlemskabet giver en række fordele, som jeres medarbejdere kan få glæde af gennem hele året. Både i form af rabatter på kulturelle arrangementer, rundvisninger, ­udstillinger og vores Spisehus samt skræddersyede events og julefrokostarrangementer.