collectiveMemories

Under titlen collectiveMemories er det muligt at opleve et virtuelt landskab af minder, hvor man bliver inviteret til også selv at bidrage.

collectiveMemories arbejder med de minder, der er forbundet med vores kroppe. Det er en menneskelig kernefærdighed at være i stand til at hente erindringer ved at flytte vores kroppe til forskellige positioner, hvor vi er i stand til at gendanne disse minder i vores sind.

collectiveMemories arbejder med denne kropslige kvalitet ved både at give deltagerne mulighed for at udforske deres minder og lytte til andre mennesker.

collectiveMemories er et samarbejde mellem de to kollektiver exocollective og I reemember under gruppen paraplybegrebet memoryMechanics.

MemoryMechanics-projektet er en del af initiativet Staging the Future of Technologies vol. 2 med følgende partnere: CLICK, Catch og Haut. collectiveMemories præsenteres i en virtuel version af det fysiske stykke memoryMechanics, der også har premiere i januar 2020.

Lokale borgere inviteres med til digital festival – gratis entré

Verdens førende art-tech-festival Ars Electronica sender fra Kulturværftet 9.-13. september. Her har du mulighed for at komme helt tæt på førende teknologi, kunst og videnskab fra hele verden.

Kulturværftet og CLICK er udvalgt til at repræsentere Danmark på den internationale festival Ars Electronica, og gennem en række online-aktiviteter, der sendes fra Kulturværftet, stiller vi skarpt på kunst og kunstig intelligens.

Oplev bl.a. et AI-battle om den rigtige fortolkning af “virkeligheden”, hvor to politiske partiske kunstige intelligenser – den ene trænet på alt, det Trump har udtalt sig om Covid-19, og den anden på alt det, som direktøren for WHO har sagt, kæmper med publikum.

Se bl.a. også uddrag fra den nye forestilling SH4D0W produceret af Kulturværftet til Kulturværftets hologramscene, og som titlen antyder er inspireret af HC Andersens eventyr Skyggen. 

Læs mere her om alle de events, du kan opleve på Ars Electronica på www.kuto.dk/stage – Deltagelse er gratis.