Billedskolen klar med sæsonprogram for 2021-2022

Keramik, cartoon, tegning og tekstiltryk. Det er blot nogle af de mange kurser, som børn, unge og deres familier kan tilmelde i Billedskolens nye sæson 2021-22 fra onsdag den 21. april. Samtidig præsenter Billedskolen sin årbog, der i år stiller ind på tabet af den normale billedskoleundervisning og de nye muligheder, online-formatet har bibragt.

Fra dragehovedbygning til tekstiltryk

Rekordmange hold ser dagens lys i Billedskolens nye sæson 21/22. Hele 14 hold giver børn og voksne mulighed for at udfolde sig i kreative fællesskaber med kurser fra ’Billedkunst, keramik og rumlige eksperimenter’, ’klassisk cartoon-tegning’, ’Smukke fantasifulde tryk på tekstiler’ over til tegnehold for voksne og familiekeramik.

”Det er dejligt at mærke den store interesse for Billedskolen, ikke mindst fordi vi under denne corona nedlukning har måtte gå nye veje for at nå ud til børn og unge i kommunen. Med en kombination af et stærkt hold af undervisere, To-go materialer og onlineundervisning har vi ikke kun leveret undervisning til vores mange hold, men også til vinterferie- og påske aktiviteter til børn og familier i Vapnagaard, Nordvest og Nøjsomhed, og ca 1500 folkeskole elever i Helsingør Kommune har ligeså fået undervisning i tegning, foto og modellering af buster. Det giver et godt afsæt for tilslutningen til vores nye sæson, og vi glæder os til at byde såvel gamle som nye elever velkommen til en spændende sæson 2021-22”, udtaler Mini Blume, leder af Billedskolen i Toldkammeret.

Undervisere deler erfaringer fra Corona i ny årbog

Hvordan laver man Billedskole undervisning, når lokalerne er lukket, og man ikke må mødes? Hvordan oversætter man nærvær, sociale relationer, værkstedsstemning og sanselige undersøgelser til et digitalt format? ’Oversættelse’ er temaet i Billedskolens nye årbog, der udkommer samtidigt med åbningen af Billedskolens nye sæson den 21. april. Her fortæller kunstnere og undervisere om de tanker, de har gjort sig om online-formatet, om tabet af den normale billedskoleundervisning og nærværet med deres elever, men også om de gode ting, og nye ideer, der er kommet til med online-formatet.

Den digitale version af årsbogen kan findes fra den 21. april på kuto.dk/billedskolen

Fleksibel betaling fortsætter

Sæsonen starter i uge 38 2021 og løber frem til slutningen af april 2022, og også i år fortsætter det populære initiativ, hvor man kan betale sæsonen over rater.

Mere information om hold og tilmelding kan findes på kuto.dk/billedskolen