Info: Unummererede siddepladser


Et musikalsk talkshow med Carsten Holm og Flemming Møldrup

Kan du huske dét øjeblik musikken ramte dig? Den koncert, hvor du blev forelsket i forsangeren? Den sang, der fik dig over på den anden side af en ulykkelig forelskelse? Den plade, du fik af din bedste ven, og som sendte dig i en helt ny musikalsk retning?

Igennem personlige historier, fortæller Carsten Holm og Flemming Møldrup om deres mange møder med musikken – og om de mange forskellige musiktyper, vi hver evig eneste dag omgiver os med. De mennesker, der bruger musikken til at sætte ord på følelser. De, der bare bruger den som baggrundsstøj. – Og de, der nørder igennem og køber de særeste genoptryk af plader.

Med vinylen imellem sig, sætter Carsten og Flemming deres egne plader på – og hører også publikum om deres forhold til musikkens verden.

Glæd dig til et hyggeligt selskab med nærværende og sjove fortællinger, ny og ældre musik – dansk såvel som udenlandsk.

Carsten Holm er radioværten, der lever og ånder for musik. Du kender ham formentlig fra hans radioarbejde på DR som vært på P4 og P6 BEAT, hvor han er med til at inspirere danskerne i forhold til en masse ny og dansk musik.

Flemming Møldrup er livsstilseksperten, der elsker musik, og som er god til at sætte ord på vaner, mønstre og ikke mindst, hvad der gør os til de menneske- og musiktyper vi er.