Tirsdagskoncert: Mellemblond

Tirsdagskoncert: Mellemblond

Bag Mellemblond står sangskriver Kristoffer Munck Mortensen. Du har formentlig ikke kunnet undgå at høre singlerne fra hans seneste album En Jordisk Chance, for sange som Blæsten I Træerne, Hjertets Tro og Før Noget Kan Blomstre har alle fået godt med airplay på P6 og P4s toneangivende playlister.

Om sin seneste udgivelse fortæller sangskriver Kristoffer Munck Mortensen selv: “Pladen har været undervejs siden december 2019. Nogle af sangene er skrevet, mens vi indspillede, mens andre går flere år tilbage. Efter den forrige akustiske plade, Solregn, var det fedt at sætte strøm til igen og skrue op for det hele. Jeg endte med titlen, En Jordisk chance, fordi jeg synes den er positiv og optimistisk. Og det har vi da brug for.”

Albummets elleve sange spænder fra dansabel disco på Blæsten I Træerne, støjende, distorted guitar­rock på Det Der Gik I Hjertet og indfølte ballader som Nattetåge og Bling bling. De forskellige musikalske udtryk bindes sammen af Mellemblonds karakteristiske vokal og guitarspil og i samar­bejdet med producer Mads Brinch og trommeslager og producer Adrian Aurelius.

Live-bandet, som du kan opleve på Toldkammeret den 20. september er foruden Kristoffer Munck Mortensen (sang, guitar) også Jakob Falgren (bas), Simon Toldam (keys) samt Jakob Høyer (trommer).

Dato: Tirsdag 20. september

Tid: kl. 19.15

Døre: kl. 18.50

Sted: Toldkammeret

Pris: 85 kr.

Placering: Unummererede pladser

Kategori: Musik / Tirsdagskoncert


Fællesspisning i Toldkammeret:
kl. 17.45 – tilmelding her

Image

Arrangementet er støttet af

Image