The Courettes (DK/BR)

The Courettes (DK/BR)

The Courettes er en eksplosiv rockduo fra Danmark og Brasilien, der har kombineret den perfekte blanding af garagerock, 60er-pigepop, wall of sound, surfmusik og doo-wop. Bandet er som The Ronettes møder The Ramones til en vild fest i Gold Star Studiernes ekkokammer.

Allerede rost af verdens største musikmagasiner skriver bandet i 2020 kontrakt med det legendariske, engelske pladeselskab Damaged Goods Records. Hermed placeres de på samme roster som topinternationale rockikoner som Buzzcocks, Manic Street Preachers, Atari Teenage Riot, New Bomb Turks, Amyl and The Sniffers, Billy Childish, Captain Sensible og mange flere.

Bandets tredje album Back In Mono blev udgivet i efteråret 2021 og er en utrolig milepæl i deres karrierer. Albummet viser et band i topform med fantastiske sangskriverevner og langt bredere nuancer end tidligere.

Deres seneste singler Want You! Like A Cigarette, Hop The Twig og R.I.N.G.O har alle fået massiv airplay på BBC6 Radio i England og på radiostationer i Europa og USA. Back In Mono har fået topanmeldelser i de største magasiner som Mojo, Classic Rock og Shindig og nåede utallige Best Of Album-lister i 2021.


Dato: Fredag 28. april 2023

Tid: kl. 20.00

Døre: kl. 19.00

Sted: Musikhuset Elværket
Rosenkildestien 3, Helsingør

Pris: 85 kr.

Placering: Ståpladser

Kategori: Musik / Liveforbundet

Koncerten er støttet af

En del af Liveforbundet

Koncerten præsenteres i samarbejde med: