The Bobby Tenderloin Universe (US) & Aske Skat

Det magiske The Bobby Tenderloin Universe gæster Danmark for anden gang når de drager på en lille turne rundt i landet. Med deres kosmiske country spiller de 4 koncerter på Fyn og Sjælland. Bandet har turneret verden rundt og er en definerende del af den nye bølge at new ages country der rammer scenen disse år.

Nogle vil måske sige, at legenden om Bobby Tenderloin begynder på samme måde som alle andre legendariske historier. Andre vil måske sige, at magien ligger i detaljen. Én ting er sikkert; The Bobby Tenderloins Universe er et sted, hvor miserer bliver til mirakler og drømme går i opfyldelse.

Historien om Bobby Tenderloin er en historie om legender, mystisk død, en sakral overførsel af hans bedstefars præstesjæl og et kosmisk kontinuum, og er skrevet i stjernerne og hjerterne på alle væsner, der nogensinde har været, er eller vil være.

Men lige så mytisk som hans tilblivelse er, lige så mytisk er hans musik, og som en kosmisk Lee Hazlewood tager The Bobby Tenderloin Universe dig med på med musikalske rejse med sin barytonvokal, der tidligere har været på en legendarisk tour med selveste Orville Peck.

Kort sagt er The Bobby Tenderloin Universe en must see-oplevelse

Dato: Mandag 24. april 2023

Sted: Toldkammeret – Find vej

Tid: kl. 19.15

Døre: kl. 18.45

Pris: 105 kr.

Placering: Unummererede pladser

Varighed: Ca. 1,5 time

Kategori: Musik /

Koncerten er en del af Liveforbundet.
Live-koncerter på abonnement.

Fællesspisning

Alle hverdage kl. 17.45 – tilmelding her

Aske Skat

På denne turne vil Aske Skat både spille med bandet på sav samt spille nogen af sine egne sange.

Aske Skat der er kendt fra bandet ”Aske Skat & His Psychedelic Country Band” har lavet nye numre og drager i foråret ud på en større turne i Danmark og Sverige.

Det er amerikansk inspireret folk der sager udgangspunkt i det samfund vi lever i.  

Koncerten er støttet af

En del af Liveforbundet