Stine Bramsen

Stine Bramsen

Oven på en utrolig succesfuld festivalsommer med flotte anmeldelser er Stine Bramsen klar med sin største turné i seks år, der bringer hende til Helsingør i starten af det nye år.

“Stine Bramsen som ligestillingsminister!”. Sådan lød én af de mange roser, da Stine Bramsen lagde dette års Smukfest for sine fødder. Den tidligere Alphabeat forsanger imponerede både publikum og alle tilstedeværende anmeldere med sit band, sin vokal og ikke mindst sine nye sange, da hun gav en eksplosiv koncert foran flere tusinde mennesker en varm eftermiddag i Skanderborg. Nu følger hun op på sommerens koncerter og gør klar til sin kommende tour, hvor hun præsenterer sangene fra sit kommende soloalbum ”Blonde and Blank” samt gamle sange fra både bagkataloget og tiden i Alphabeat.

”Jeg kan næsten ikke vente med at komme ud og spille live igen oven på denne sommer. Jeg føler virkelig, at jeg har fundet mig selv musikalsk over det seneste års tid. Koncerten på Smukfest var klart en milepæl for mig, og nu glæder jeg mig til, at tage mit fantastiske band med ud på en længere Danmarkstour og folde mit nye show helt ud i dets rigtige form”, siger Stine selv om touren.

Det er netop et show, som Stine Bramsen er ved at bygge op. I arbejdet med livekoncerterne har hun valgt at lægge vægt på tre ting: Bandet skal spille helt live uden nogle former for backtrack. Bandet skal være bestående af både mænd og kvinder. Publikum skal være underholdt hele vejen igennem koncerten.

Hvis man skal tro anmeldelserne af hendes koncert på Smukfest, så er hun netop rigtig godt på vej til at opfylde de tre kriterier, som hun selv har lagt for dagen. Politiken skrev f.eks. at Stine var ”… i fuld kontrol over sin sprudlende naturkraft af en stemme”, og kaldte det ”… en koncert der osede af overskud”. Århus Stiftstidende mente at det var ”… et fund med Kajsa Valas rockede guitar til Bramsens overskønne stemme”, og at ”… den nye, mere organiske og mindre maskinelle lyd tog Bramsens musik et andet sted hen end før”. GAFFA udnævnte Stine Bramsen til ny Ligestillingsminster og mente at koncerten var på ”… et højt musikalsk niveau” og med ”en kunstner med en holdning til tingene”. 6 personers bandet består af Mads Storm (Keys), Kristoffer Sjelberg (Trommer), Bastian Sjelberg (Bas), Merethe Corydon (Kor), Kajsa Vala (Guitar) og Emilie Espichicoque Vestergaard (Percussion).

Stine Bramsen glæder sig over roserne:

”Jeg gør mig virkeligt umage med min nye musik og mit nye liveshow. Jeg vil have at folk skal gå fra mine koncerter med en musikalsk oplevelse, hvor de både har festet og grædt. De skal føle sig underholdt hele vejen igennem. Det er derfor jeg har det store band med, der får plads til at spille rigtigt live. Jeg prøver hele tiden at udfordre, hvordan jeg sætter showet sammen, da det både giver os og publikum en ny oplevelse hver gang”.

Dato: Lørdag 21. januar 2023

Tid: kl. 20.00

Døre: kl. 19.00

Sted: Kulturværftet

Pris: 370 kr.

Placering: Nummererede siddepladser

Kategori: Musik


Anmelderne om Stine Bramsens nye liveshow:

”I fuld kontrol over sin sprudlende naturkraft af en stemme (…) en koncert der osede af overskud.” Politiken, 4 stjerner.

”Det er et fund med Kajsa Valas rockede guitar til Bramsens overskønne stemme (…) Man kan virkelig mærke hende. Og den nye, mere organiske og mindre maskinelle lyd tog Bramsens musik et andet sted hen end før.” Århus Stiftstidende, 4 stjerner.

”Et højt musikalsk niveau (…) en kunstner med en holding til tingene, og tak for det.” GAFFA, 4 stjerner.

Arrangementet er støttet af

Image