SKRIV – Skriveværksted for unge

Toldkammerets dagligstue præsenterer et nyt skriveværksted for unge. Har du en forfatter gemt i dig, eller vil du bare prøve noget nyt – så er skriveværkstedet noget for dig!

“SKRIV” giver mulighed for at prøve ideer af, blive inspireret og få feedback i et safe space med andre unge. Som deltager vil man oftest få et tema, ord eller andet som man kan udforske i fri form – så om du vil skrive eventyr eller manifester får du lov til det du føler dig mest inspireret af.

Vi vil arbejde med hurtige opgaver og gruppediskussioner for at se dagens tema fra flere vinkler.

Skriveværkstedet afholdes af Andreas Fuhrmann og finder sted hver anden torsdag i efteråret fra kl. 19.00-21.00 og der er fri entré.

skriv plakat nov

SKRIV

Torsdag 28. september 2023

Torsdag 12. oktober 2023

Torsdag 26. oktober 2023

Torsdag 9. november 2023

Onsdag 22. november 2023
Tid: kl. 19.30-21.30

Torsdag 7. december 2023

Tid: Alle dage kl. 19.00-21.00

Sted: Toldkammerets dagligstue i Blomstersalen
– indgang fra gården.
Havnepladsen 1, 3000 Helsingør

Pris: Fri entré – bare duk op!!

Format: Dagligstuen i Toldkammeret

#toldkammeret

NordeaFonden Logo Payoff Black RGB
cirkulaerhelsingor

Velkommen inden for i Dagligstuen på Toldkammeret

Vi blænder om for et nyt fællesskab kaldet Dagligstuen – skabt af unge for unge. Dagligstuen er dit hyggelige supplement til de åbne værksteder i Toldkammeret, når du fx kigger forbi til en kop søndagskaffe og keramik, upcycling eller linoleumtryk.

Alle velkomne, så tjek ind og synk ned i de hyggelige retro-møbler og vær med i nogle af de mange arrangementer og fællesskaber, som Dagligstuen byder på. Lige nu kan du fx være med i vores skriveværksteder for unge, filmaftner, strikke og hækle events, bingo, cocktail-workshops, temaaften om ung økonomi i en kreativ branche, tøjbytte-markeder og meget, meget mere.

Karaoke Aften
Karaoke Aften
Torsdag 30. november 2023 / Dagligstuen
Kunst- og designjulemarked
Kunst- og designjulemarked
15. -17. december 2023 / BGK Artlab i Toldkammeret

Hold øje med Toldkammerets Instagram, hvor du også kan se, hvad der er på programmet. Døren er også åben for alle nye idéer til Toldkammerets Dagligstue. Bare send en besked på instagram, så svarer vi hurtigt.