Skab din verden: Skriv selv

Har du lyst til at komme i gang med at skrive og få ideer? På denne skrive-workshop for børn og unge lærer du bl.a., hvordan du skaber og skruer op og ned for spænding, konflikt og intensitet i dine tekster.

Kom med ind i en verden af fantasi og fremtid med vores spændende kreative skrive-workshop. Vi dykker ned i de uendelige muligheder inden for sci-fi og fantasy-genrerne, og gennem sjove øvelser og opgaver skaber du din egen unikke verden, karakterer og eventyr. Brug fantasien og digt spændende historier, uanset om du synes, at det skal handle om futuristiske teknologier eller magiske riger.

Margrethe e1705050791657

Om Margrethe Sørensen

Margrethe (de/hun/han) er bosat i København og ser sig selv som en kunstnerisk blæksprutte. Margrethe er både tegneserietegner, billedkunstner, digter, redaktør og underviser, der brænder for at give kærligheden for kunsten og verdenen videre til folk i alle aldre.

Margrethe er studerende på BGK Artlab i Toldkammeret i Helsingør. Deres personlige kunst udforsker forhold mellem queerness, fortælling og natur.

Datoer:
Lørdag 27. januar 2024
Lørdag 24. februar 2024
Lørdag 23. marts 2024

Varighed: Alle dage kl. 11.00-14.00

Pris: 50 kr.

Sted: Kulturværftet / Krydsfeltet – Find vej

Døre: kl. 10.45

Alder: 10-14 år

Max 10 deltagere

Underviser: Margrethe Sørensen

Kategori: Workshop

Skriv square 2024
CLICK logo sort blank