Lyttesalon: Sarah Mahfoud – Giganterne

Lyttesalon: Sarah Mahfoud – Giganterne

Podcastvært og verdensmester i fjervægt IBF forbundet, Sarah Mahfoud, kommer til Toldkammeret med podcast serien Giganterne.

Giganterne er en serie om de største danske boksere der har delt jabs, uppercuts og knockouts ud, længe før Sarah Mahfoud selv gik op i ringen. Det er den hårdtslående historie om blandt andet Brian Nielsen, Brødrene Bredahl, Hans Henrik Palm, Jørgen `Gamle´Hansen  og Mikkel Kessler. Giganterne handler om dem som gav alt, hvad de havde i sig for at vinde en kamp.

Podcast serien fortæller om en rå og rimelig barsk sportsgren hvor vi som lytterne kommer helt ind under huden på bokserne før de vigtige titelkampe. Det er en serie hvor bokserne selv kommer til orde og genkalder alle de følelser, der sad ude på huden, inde gongongen lød. Serien benytter sig elegant af gamle kommentator klip med kommentator legenderne Kurt Thyboe og Claus Borre. Det eminente lyddesign tager lytterne med helt ind i ringen. Giganterne er en virkelige flot produktion og Sarah Mahfoud ved, hvad hun taler om og er et fund af en vært på serien.

Det er serie om nederdrægtige nederlag og totale triumfer, om hvad der sker i kulissen og om frygten inden en kamp. Om hvordan det er at stå uden underbukser, inden en indvejning, for ikke at veje for meget.

Det er historien om et liv efter bokse karrieren er slut, og handskerne er lagt på hylden. Sarah Mahfoud har bokset 11 kampe i sin professionelle karriere, hun var vundet alle 11 og tre af dem på knock out. I slutningen af september 2022 skal Sarah Mahfoud kæmpe imod verdensstjernen Amanda Serrano Puerto Rico, i sin hidtil hårdeste kamp i karrieren.  

Umiddelbart efter det boksebrag kommer Sarah Mahfoud  til Lytte Salon i Toldkammeret, for at fortælle, hvordan hun og de andre danske bokse giganter når toppen i verdens hårdeste sportsgren.

Om Lyttesalon i Toldkammeret

Kom med bag lydkulissen når Toldkammeret inviterer nogle af Danmarks bedste lyd- og podcast fortællere til Lyttesalon i Toldkammeret. Vi kommer med helt ind i det magiske og kreative rum hvor alle valg og fravalg bliver vendt og drejet – for hvordan bygger man en lydfortælling op, så lytterne bliver hængende til slut?

  • Hvad fungerer godt på lyd?
  • Hvad er tilrettelæggernes tanker bag?
  • Hvilken oplevelse skal vi som lytter sidde tilbage med?

Disse og mange andre emner vil vi komme omkring. Publikum vil selv få mulighed for at deltage aktivt og stille spørgsmål til hver af de indbudte gæster.

Vært: Thomas Bernsen
Podcastproducent og mangeårige DR medarbejder Thomas Bernsen er aftenens vært. Thomas har blandt andet været producer og producent i Radio Drama og har stået bag DR-succeserne Rytteriet, I Hegnet og Sort Samvittighed på P1.

Dato: Tirsdag 18. oktober 2022

Tid: kl. 19.00

Døre: kl. 18.45

Sted: Toldkammeret

Pris: 75 kr.

Placering: Unummererede siddepladser

Kategori: Debat og foredrag


Fællesspisning i Toldkammeret:
kl. 17.45 – tilmelding her

Image