Vild Mad: Smag på Årstiden

Vild Mad: Smag på Årstiden

Efterårets svampeture og bærplukningen i sommertiden er velkendte udflugter for de fleste. Men naturens spisekammer byder på et væld af smagsoplevelser hele året rundt. Det kan du opleve på fire nye årstids-sanketure, som Toldkammerets Vild Mad-hold arrangerer i samarbejde med vores lokale sanketossen.dk

Sanketure året rundt

I maj, juli, oktober og december kan du komme med på sankejagt i den lokale natur. Værter på turene er sankeinstruktør, Mette Maulitz fra Sanketossen og Christian Dürr fra Toldkammeret, og hver tur starter et givent sted ude i naturen.

Introduktion og sankning

Efter en introduktion til sankning og hvad den aktuelle sæson byder på, stiller vi skarpt på hvad vi den skal finde, og hvor vi kan finde det. Under introduktionen vil vi se, dufte og smage på de ting, vi skal bruge til vores madlavning til slut på arrangementet. Efter en god vejleding, går vi ud i hold for at finde nogle af de forskellige ingredienser.

Fælles om maden

Introduktion og sankning vil tage 1,5 time, og når vi mødes igen, vil kok og vært fortælle om, hvad vi skal tilberede af mad, og hvad man ellers kan bruge dagens sanke-fangst til. Det meste af maden har kok og vært tilbered, men sammen laver de sidste dele af menuen færdigt sammen. Når vi sammen har delt måltidet, siger vi tak for i dag.

Datoer:

  • Fredag 22. juli 2022
  • Mandag 17. oktober 2022
  • Lørdag 10. december 2022

Tid: kl. 16.00-18.30

Sted: Naturlegepladsen på Gammel Hellebækvej i Helsingør

Pris: 100 kr. inklusiv drikkevarer

Børn op til 16 år er gratis med voksne og kræver ingen billet

Medbring selv:

  • Taske
  • Saks
  • Urtekniv
  • Tallerken
  • Bestik
  • Passende tøj til årstiden
  • Siddepude.

Kategori: Gastro

Arrangementet er støttet af

Image

Arrangementet præsenteres i samarbejde med sanketossen.dk