PODCASTVAERKSTEDET LOGO neg

Podcastværkstedet

Går du med en spændende idé til en podcast?  Eller er du allerede i gang med at producere til lydmediet?  I Toldkammerets Podcastværksted kan du komme i gang med din idé. 

Intet emne er for nørdet eller for småt til en podcast. Podcast er et medie, hvor mennesker deler personlige oplevelser og erfaringer og inviterer lytteren ind i et personligt rum, man ellers ikke ville have adgang til. Podcast bidrager til vidensdeling og kan dermed være med til at skabe spejling, forståelse og bro mellem mennesker og samfundslag. 

Dagens tema:

Tirsdag 4. juni 2024 / Vært: Thomas Bernsen

Tema følger …

Vil du udkomme på lyd?

Så kom og deltag i Podcastværkstedet. Vi vil arbejde med ide- og konceptudvikling, dramaturgi og fremdrift samt den gode fortælling. Du får indblik i optagelse, redigering og upload på podcast-tjenester via host-sider.   

Værkstedet er for dig, der ligger inde med en god idé, der kan blive til en spændende lydfortælling. Kom og prøv kræfter med podcast-mediet. Det kræver ingen erfaring at deltage. 

Dato: Tirsdag 4. juni 2024

(Se flere datoer via køb billet knap)

Tid: kl. 19.00-21.00

Døre: kl. 18.45

Sted: Toldkammeret

Pris: 75 kr.
Ung under 25 år: 50 kr.

Antal: Max 8 personer pr. aften

Kategori: Lyd

kuto 1920x1080 PCwork variant 1 1 1 1 1 edited

Fællesspisning

Hverdage kl. 17.45

toldkammeret hjerte

Værten

Den ’garvede’ radio- og podcast-vært Thomas Bernsen står for værkstedsaftnerne.

Thomas er journalist og vært på Lyttesalonerne i Toldkammeret og har i mange år produceret podcasts og live prime time programmer DR.

thomasBernsen web
Thomas Bernsen

En aftens program

En værkstedsaften starter typisk med, at værten holder et lille oplæg om aftenens tema.

Herefter arbejder man hver især eller måske nogle stykker sammen, mens værten hjælper med sparring og gode ideer. Arbejdet foregår på egne computere og telefoner, som medbringes, og værterne vil præsentere et gratis redigeringsprogram, der er let at arbejde i, såfremt du har lyst til det.    

  • På værkstedet vil vi arbejde med ide- og konceptudvikling, dramaturgi og fremdrift samt den gode fortælling, og du får også mulighed for at afprøve optagelse, redigering og upload på podcast-tjenester via host-sider.  
  • Podcastværkstedet ligger på tirsdage lige efter fællesspisning i Toldkammeret, så start eventuelt aftenen med en gang fællesspisning.
  • Medbring computer og telefon.

Arrangementer med lyd

Podcastserie

Cover Genlyd Podcasts 3000×3000px

Kulturværftet har udgivet podcastserien ’Genlyd fra kulturhuset’ om de danske kulturhuse – og hvordan de danner ramme for, at vidt forskellige mennesker på tværs af baggrund og generation kan engagere sig både socialt, kulturelt og politisk.

Lyt til den her

Sidste nyt i kalenderen

Læderhalsene
Læderhalsene
20. juni 2024 / Sommerkoncert i Toldkammergården
Jacob Dinesen
Jacob Dinesen
Torsdag 24. oktober 2024

Lyt til kalenderen

Podcastværkstedet er blandt de mange nye tiltag, som Toldkammeret gennem de næste tre år udvikler som led i at invitere borgerne og kulturbrugerne til engagerende oplevelser, samtaler og aktiviteter på tværs af alder og interessefællesskaber.

Programmet er støttet af Nordea-fonden.

NordeaFonden Logo Payoff Black RGB