Udsolgt: Nik & Jay – Jubilæumskoncert

Udsolgt: Nik & Jay – Jubilæumskoncert

En hilsen fra Nik & Jay om disse særlige aftener på Værftet i Helsingør: Vi fejrer vores Jubilæum i hele år 2022. Det er nemlig 20 år siden vores første single som Nik & Jay udkom, debutalbummet landede og vi spillede de allerførste koncerter. 

Vi ville gerne fejre dette med en stor TAK til HVER OG ÉN, der har været en del af rejsen og har lyttet til musikken. Og vi ville gerne fejre det ved at se fremad og udgive nye numre. 

Nu skal det naturligvis også fejres på scenen – live og sammen med et publikum. Hér, hvor det hele kan gå op i en højere Enhed. Med musikken som omdrejningspunkt, kan vi sammen rejse gennem tiden til denne Jubilæumskoncert.

Fra begyndelsen af årtusindskiftet, da vores rejse som Nik & Jay startede, op igennem 10’erne, og helt frem til i dag og vores nyeste ‘Lys Over Land’ udgivelse. Lad os sammen sætte sejl på denne færd, som altid, med musikken & Hjertet som kompas. KulturVærftet i Helsingør danner ramme. Med Havet som nabo og en sammensmeltning af ny og gammel kunst og kultur.

Let’s do this!

Kære, Kære publikum.
Det her bliver Gode vibes, God energi.
God stil. 
Det her bliver Store følelser, Frihed, Forbindelse. Bevægelse.
Det her bliver Sjovt.
Det her bliver Wavy 
Vi glæder os 
Niclas & Jannik


Onsdag 12. okt. kl. 15.00:
Der var en overvældende interesse for Nik og Jay jubilæumskoncerterne og de 3300 billetter blev revet væk på ganske kort tid, da 55.000 mennesker var i kø fra kl. 10.00 i morges. 

Det er absolut ikke en del af det nuværende billede, at der er så usædvanlig stor interesse for koncertbilletter, så vi er glade og stolte over at kunne præsentere så eksklusiv en koncertrække på Kulturværftet i Helsingør. 

Vi glæder os til at huse Nik og Jay til de 3 koncerter i december.

Dato:
Torsdag 15. december 2022
Fredag 16. december 2022
Lørdag 17. december 2022

Tid: kl. 20.00

Døre: kl. 19.00

Sted: Kulturværftet – Find vej

Pris: 450 kr.

Placering: Ståpladser

Kategori: Musik

DET SKER I DECEMBER

Arrangementet er støttet af

Image