Ginne Marker & Marianne van Toornburg

Ginne Marker & Marianne van Toornburg

Ginne Marker

Det er uhyre sjældent at møde så rent og modent et talent som Ginne Marker. Det aalborgensiske stjerneskud kan med sine smukke og originale sange, sit fremragende guitarspil og sin rørende stemme virkelig formidle store følelser på en lavmælt, underspillet og, ja, nordjysk facon. Kald det pop, jazz-pop, singer-songwriter. Hendes musik favner det hele og har inderlighed og stærk historiefortælling som sin røde tråd.

Ginne Markers debutalbum, For Seasons to Come, som er produceret af Aske Jacoby, modtog i sin tid mange flotte anmeldelser – bl.a. 5 stjerner i GAFFA og 4 hjerter i Politiken, ligesom hun høstede roser for sin optræden på Cph Jazzfestival og til DMA Jazz. Tidligere har Ginne Marker kunnet opleves som support for både Claus Hempler og Signe Svendsen.


Marianne van Thoornburg & Melankolikerne

Sanger og sangskriver Marianne van Thoornburg startede for alvor sin karriere i bandet Sidewalk, tog turen omkring Anne Linnet & Marquis de Sade, turnerede med Miss B. Haven og medvirker bl.a. på Albertes album Lyse Nætter. I 1989 dannede hun sammen med Pernille Højmark bandet Sweethearts og var med frem til 1994. Siden udgav hun i med bandet Dreamtones albummet Lost in the Woods og er en del af Jodeladies med hang til Tyrol.

Torsdag den 21. juli Marianne van Toornburg opleves live, når hun giver koncert under åben himmel i Toldkammergården med sit band Melankolikerne. Med sig tager de sørgmuntre sange, fine historier, melankoli, sødme og en konstant undren og refleksion over livet, døden, kærligheden og det store spørgsmål om, hvor man kommer fra og hvor man skal hen.

Melankolikerne er …
Marianne van Toornburg: vokal
Johnny Stage: guitar
Sisse Selina Larsen: trommer og kor
Sara Saxild: bas og kor

Dato: Torsdag 21. juli

Tid: kl. 19.15

Døre: kl. 19.00

Sted: Toldkammeret

Pris: 125 kr.

Placering: Udendørs koncert i gården / Unummererede pladser

Kategori: Musik / Toldkammeret / Sommer


Fællesspisning i Toldkammeret:
kl. 17.45 – tilmelding her

Image

Koncerter i Toldkammergården

Arrangementet er støttet af

Image