Magtens Korridorer + support: Tenderloud

Magtens Korridorer + support: Tenderloud

Klubtur efterår 2022

Til efteråret drager Magtens Korridorer på endnu et pop/rock-togt landet rundt med et destillat af deres efterhånden omfangsrige bagkatalog – 100 procent live og håndspillet, og ikke mindst ren og uforfalsket Magtens Korridorer.

Magtens Korridorer har med bulder og brag, og en masse vedkommende sange, etableret sig som et af landets vigtigste liveorkestre. Koncerterne er bandets hjemmebane, hvor de i symbiose med deres stadigt voksende publikum igen og igen understreger, at levende rockmusik i godt selskab og med et glas øl i hånden med overvejende sandsynlighed er kommet for at blive!

Årets Rockudgivelse 2021: Club Promise

I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet ‘Friværdig’, og snart indtog de fem herrer med enorm succes folkets hjerter. Anmelderne anvendte ord som ‘Magtdemonstration’ og ‘Dansk rocks nye magthavere’. Siden er der udgivet seks fuldlængdealbums, der hver lægger gedigne hits til det nu imponerende repertoire.

Bandet skriver stadig vigtige sange, hvilket de beviste på sidste års anmelderroste ’Club Promise’, der udover titelsangen, indeholder potente sange som ’Ensom Stjerne’, ’Månelys i Rav’ og ’Kældermorgen’. Albummet modtog GAFFA-prisen for årets rock-udgivelse. 

Holdopstillingen er som altid den samme:
Johan Olsen (vokal),
Niklas Schneidermann (guitar),
Rasmus Kern (guitar og keys),
Terkel Møhl (bas) og (trommer).

Support: Tenderloud

Tenderloud er med sine eksplosive og intime koncerter blevet yndlinge i den alternative ørkenrocks undergrund. Især Uffe Bangs mørke og sexede sceneoptræden, som sender tak til senpunken, er efterhånden ikke nogen hemmelighed længere. 

I musikken præsenteres lytteren for regnen og andre naturfænomener. For junkien og de elskende, for flagellanten og familiefaren. Og vi møder djævelen, som kommer, når man mindst venter det.


Dato: Lørdag 3. december 2022

Tid: kl. 21.00

Døre: kl. 20.00

Sted: Kulturværftet – Find vej

Pris: 345 kr.

Placering: Ståpladser

Varighed: ca. 2 timer 45 min.
kl. 21.00: Support: Tenderloud
kl. 21.45: Magtens Korridorer
kl. 23.45: Koncert slut

Kategori: Musik

Arrangementet er støttet af

Image