Little North feat. Oscar Haug (NO)

Little North bliver kaldt det ypperste der er sket indenfor dansk jazz i nyere tid. I foråret 2023 turnerer Little North med deres seneste album “Wide Open”.

Dette album får igen top-anmeldelser fra både ind- og udland og større anerkendelse kan man som musiker og band ikke bede om !

Politiken skriver for 2. gang i træk “Smukkere dansk album får jazzen ikke i dette år” !

I starten af 2024 udgiver de næste album hvor de gæstes af den norske trompetist Oscar Andreas Haug (f.1996). Albummet, der udgives på et endnu ikke offentliggjort stort europæisk jazz label, består af en perlerække af nye kompositioner, skrevet og finpudset med den lyd der opstår i mødet mellem Little North’s varme, telepatisk sammenspillede lyd og Haugs luftige og lyriske trompet i sinde.

Haug repræsenterer en unik norsk tilgang til trompetspil, hvor folklorisk melodiøse improvisationer møder et internationalt jazzvokabularium.

Prominente norske blæsere der opererer inden for dette modus inkluderer Arve Henriksen, Mathias Eick og Daniel Herskedal, hvor teknisk virtuositet ubesværet formidler dyb og smuk musik med tråde til samisk joik, mikrotonal folkemusik og jazzharmonik.

Haug er en naturlig del af denne særegne tradition, som nu sættes i kontekst med Little Norths unikke danske tilgang til nordisk jazz.

Følg Little North

Line-up:

  • Lasse Jacobsen ( trommer )
  • Martin Brunbjerg Rasmussen ( bas )
  • Benjamin Nørholm Jacobsen ( piano )
  • Oscar Andreas Haug ( trompet )

Dato: Søndag 25. februar 2024

Sted: Toldkammeret – Find vej

Tid: kl. 16.00

Døre: kl. 15.00

Pris: 105 kr.

Varighed: Ca. 2 timer

Kategori: Musik

LF logo solo yellow

Koncerten er en del af Liveforbundet.
Live-koncerter på abonnement.
Opret gratis bruger på liveforbundet.dk

Square blank 1080x1080 LittleNorth OscarHaug

Koncerten er støttet af

SKF logo black slim

En del af Liveforbundet

LF logo pos horisontal