Liveforbundet

Sommerkoncert: Krogen + Aske Skat & Kjartan Bue

Krogen er et aarhusiansk singer-songwriter projekt, anført af den erfarne musiker; Lasse Krog. Sangene er på dansk under genren Americana, mens udtrykket afspejler start 80’ernes amerikanske country og rock’n roll.

I 2022 udgav Krogen debutalbummet “Henover Lakken”, der blev mødt med god omtale fra kritikere såvel som publikum.

Side33 skrev blandt andet; ”Krogen er en historiedrevet sangskriver, der på modersmålet kommer godt rundt i ’the land of rock and country’, og dets charmerende og til tider skyggefulde randområder.” Med Kørfirs Records ved Krogens side og en succesfuld kickstarter kampagne, kommer albummet nu på vinyl. 

Krogen arbejder i skrivende stund på at nyt album i “Family Farm Studio” på sydfyn. Det unavngivet album forventes at få release til sommer 2023 – med løbende singleudgivelser undervejs. Krogens vision er at formidle country-musikken i Danmark; som et prisme, der stråler af dybfølt respekt for ikoniske artister, men som samtidig er båret af det nyskabende og eksperimenterende.


Aske Skat & Kjartan Bue

Guitarist og sangskriver Aske Skat kendt fra “Aske Skat & His Psychedelic Country Band” har lavet nogle nye sange og drager sammen med Kjartan Bue til Toldkammeret med violinist Liv Lumia.

De to vil spille med på hinandens numre i en koncert, bestående af både nye og gamle sange fra dem begge.

Det bliver i den lidt mere skæve folk-afdeling. Aske, Kjartan og Lumia spiller foruden deres guitarer også på banjo, sav, mundharmonika og violin, samt kor på hinanden sange.

Dato: Torsdag 22. juni 2023

Sted: Toldkammeret – Find vej

Tid: kl. 19.15

Døre: kl. 18.45

Pris: 145 kr.

Varighed: Ca. 90 min.

Kategori: Musik

LF logo solo yellow

Koncerten er en del af Liveforbundet.
Live-koncerter på abonnement.

Opret gratis bruger på liveforbundet.dk

FÆLLESSPISNING

Fællesspisning

Alle hverdage kl. 17.45 – tilmelding her

toldkammeret hjerte

Koncerten er støttet af

SKF logo black slim

En del af Liveforbundet

LF logo pos horisontal