Køkkenhacks: Kålrabi og knoldselleri

Køkkenhacks: Kålrabi og knoldselleri

Vil du gerne lære lidt mere om madlavning? Så er her et tilbagevendende kort køkkenkursus, der giver dig køkken-hacks og -tricks.

Kom med ind i køkkenmaskinen og lær små, gode hacks og tricks til din madlavning. Om vi laver surdej, glace eller bøf bearnaise er forskelligt fra gang til gang. Vi tager udgangspunkt i aftenens ret til Fællesspisning og laver enten hele retten eller går i dybden med de små lækre detaljer.

15. november 2022Confiteret and
6. december 2022Julebag
13. december 2022Kålen kalder
10. januar 2023Kålrabi og knoldselleri
14. februar 2023Rogn
14. marts 2023Ramt af ramsløg

Se hvad der er på menuen til Fællesspisning her.

Det tager en time, hvor der er plads til at prøve tingene af og stille spørgsmål. Det hele foregår i vores køkken, så det føles autentisk.

Kurset foregår tirsdage i Toldkammerets køkken, og henvender sig til både voksne og unge og tilmelding kan ske ved at hente en gratis billet her på siden. 

Tirsdage:
15. november 2022
6. december
2022
13. december 2022
10. januar 2023
14. februar 2023
14. marts 2023

Tid: kl. 16.30-17.30

Døre: kl. 16.00

Sted: Toldkammeret

Pris: Gratis – men tilmelding nødvendig

Placering: Unummererede pladser

Hvem: For alle

Kategori: Gastro


Fællesspisning i Toldkammeret:
kl. 17.45 – tilmelding her

Image

Arrangementet er støttet af

Image