Kellermensch

Kellermensch

Det vestjyske livefænomen er for alvor opsteget fra kælderdybet.

Det danske rocknoir-band er tilbage! I kølvandet på det lovpriste og hæderkronede comebackalbum, Goliath, der atter cementerede mørkemændene centralt som ledestjerner på den danske rockscene, er det, foruden tre singleudgivelser, blevet til et hav af udsolgte koncerter på landets største spillesteder og i de mindre byer. GAFFA har flere gange ikke lagt fingre imellem og kvitteret med henholdsvis 5 og 6 stjerner og den utvetydige konklusion: “magtdemonstration”.

Med Kellermenschs unikke kombination af trædeorgel, violiner, forvrængede guitarer, dundrende trommer og tordenbrøl har sekstetten de seneste år genopvakt rockmusikken. På scenen har de udviklet sig fra kompromisløst, larmende rockband i den esbjergensiske undergrund til internationalt koncertfænomen, der bevæger sit publikum med smukke, intense, smertefulde og voldsomme liveoptrædener af dramaturgiske dimensioner.

Dette har ført dem til Europas største scener herunder Rock Am Ring, Rock Im Park, Wacken og herhjemme alt fra Roskilde Festivals Orange Scene til Copenhell og Tønder Festival.

Når koncertfænomenet nu igen drager afsted mod festivaler og landets spillesteder, er det med det længeventede tredje album under vingerne, hvorfra de tre singleforløbere “Nothing”, “Mission” og “Another Drink” sammen med den opsigtvækkende albumtitel, Capitulism, unægteligt peger i retning af en skelsættende albumudgivelse.

Dato: Fredag 10. marts 2022

Tid: kl. 20.00

Døre: kl. 19.00

Sted: Kulturværftet – Find vej

Pris: 245 kr.

Kategori: Musik

Arrangementet er støttet af

Image