jung

Endelig! Endelig kommer jung til Helsingør. Efter den enorme succes i 2019, hvor de debuterede, satte pandemien en stopper for turne-planerne. Men nu er tiden altså kommet, og jung glæder sig meget til at møde deres publikum i de tætte rammer, som spillestederne tilbyder:

“Vi glæder os helt utroligt meget til, endelig, at spille for alle jer dejlige mennesker på landets mange spillesteder. Vi har endnu ikke haft fornøjelsen af et stående publikum i en sal, hvor vi er tæt på hinanden og kan brage energi af sammen. Det skulle være sket for længe siden, og nu sker det altså! Det ser vi satme frem til!”

Med sig har de to anmelderroste albums med fængende melodier og et unikt tekstunivers, der tilsammen med deres sound, skaber et univers, som ikke har dets lige i Danmark. Og til trods for jungs korte levetid, har bandet en imponerende række massive hits med i bagagen som Blitz, Baby, Hun Kommer Tilbage, Jeg Skal Nok Vente, To Timer I Træk, Forfra Forbundet og Tur Retur.

jung er Jonas Jung i front på vokal, Michael Hovmand på keyboard og Sigurd Boesen på guitar. På turnéen backes bandet derudover op af Frederik Håkonssen på trommer.

Dato: Lørdag 25. november 2023

Sted: Kulturværftet – Find vej

Tid: kl. 20.00

Døre: kl. 19.00

Pris: 380 kr.

Placering: Ståpladser

Varighed: Ca. 2 timer

Kategori: Musik /

Fællesspisning

Alle hverdage kl. 17.45 – tilmelding her