Ida Gard

Hun er blevet kaldt dronningen af flabet storytellerpunk. Finurlig. Højtråbende og helt stille. Og Ida Gard rummer da også alt det, du ikke kan komme udenom. Det behøver du heller ikke. På sit kommende album spidser hun både pennen og albuerne. Ikke mindst live.

”Man kan ikke sige ’vidunderlig’ uden at sige ’underlig’”, er der blevet sagt om Ida Gard. En rammende beskrivelse af en sangskriver og sangerinde, som aldrig har passet ind i andre kasser end sin egen. Og heldigvis for det. Den Gards’ke tone får nemlig helt nyt og endnu større liv på hendes første dansksprogede album ”Kan du se mig nu?”. Her punker hun både musikken og os andre i et nummer som ”Dem der, ligger på jorden (må man træde på!)”, fortællingen om de To Drenge” og den inderligt smukke Vestre Kirkegård”.

Ligegyldigt bliver det aldrig, og de danske ord og toner er på samme tid både fremadskuende, nyskabende – og på trods af referencer til flere af firsernes store, danske sangskrivere som Elisabeth og Linnet, lyder Ida Gard … som Ida Gard.

Følg artisten

Dato: Onsdag 10. april 2024

Sted: Toldkammeret – Find vej

Tid: kl. 19.15

Døre: kl. 18.45

Pris: 105 kr.

Varighed: Ca. 1,5 time

Kategori: Musik

Square blank 1080x1080 Ida Gard
LF logo solo yellow

Koncerten er en del af Liveforbundet.
Live-koncerter på abonnement.
Opret gratis bruger på liveforbundet.dk

Fællesspisning i Toldkammeret

Fællesspisning

Hverdage kl. 17.45

toldkammeret hjerte

Koncerten er støttet af

SKF logo black slim

En del af Liveforbundet

LF logo pos horisontal

SKF logo black slim