Heino Hansen’s første afskedsshow

Heino Hansen tager afsked for første gang i nyt one-man show

Nu skal chancen gribes for at opleve et comedyshow af højeste kaliber, når den prisvindende og folkekære Heino Hansen endnu en gang vil være at finde på de skrå brædder landet over på sin nye comedy tour i hvad han kalder Heino Hansen’s Første Afskedsshow.

– Og vi skulle hilse fra Heino og sige, at det gider du godt at se! Da Heino Hansen senest var aktuel med et onemanshow, turnerede han landet tyndt med sit ultra populære Heino Hansen’s Første Comedy Show. Et show, der sidenhen sikrede ham prisen som Årets komiker ved ZULU Comedy Galla. I sin takketale lød det bl.a.:

”Jeg har lavet 141 shows på 10 måneder, og det har været en stor oplevelse. Men jeg vil også sige, at min hjerne er gået lidt i stykker efterfølgende. Det er lidt et chok som komiker at finde ud af, at man kan blive mør på den måde, så jeg er glad for den her pris, for jeg tror faktisk, det var sidste skud, jeg havde i bøssen.”

Salen grinede, men var det en joke? Efter 15 års intens jagt på drømmen stod han nu dér på scenen og takkede alle de vigtigste omkring sig. Pavestolt over at have nået denne store milepæl i sit liv – på toppen af dansk comedy – var der dog en særlig tvivl, der begyndte at spire i ham. I de seneste tre år har Heino nemlig gemt på en hemmelighed over for sit publikum. Om sit nye Første Afskedsshow, der snart får premiere, siger han:

”Det bliver ikke gammel vin på nye flasker. Det bliver ikke engang vin. Hvis det sidste gang var vin, så er det her champagne. Eller i hvert fald som minimum cava. Cava smager ærligt også bedre end champagne – ja du betaler for navnet, hvis man spørger mig. Jeg ved ikke en skid om vin eller pagne. Hvis sidste show var en lagerøl, er det her en porter. En gammel bitter porter, der virkelig hader Knud Brix fra Ekstra Bladet. Det korte af det lange – jeg er i gang med at udvikle et ambitiøst, modigt, lidt for ærligt – og ikke mindst virkelig sjovt show til jer. Glæder mig til at se jer igen – jeg har savnet jer!”.

Følg artisten

Dato: Lørdag 1. marts 2025

Tid: kl. 18.00

Pris: 330 kr.

Placering: Nummererede siddepladser

Sted: Kulturværftet – Find vej

Døre: kl. 17.30

Varighed: Ca. 1,5 time

Kategori: Comedy