Fastpoholmen

Fastpoholmen

En musikalsk cocktail på en base af reggae og folk med noter af indie, balkan, dub og jazz. Det lyder komplet vanvittigt og er det sådan set også, men det fungerer bare virkelig, virkelig godt!

Al Fastpoholmen-musik udspringer fra sanger og sangskriver Adam Fastholms ideer og kraftfulde kompositioner. Adam skriver, sampler, arrangerer og indspiller størstedelen af hvert nummer, før han præsenterer det for sin kusine, medvokalist Dawn Fastholm, og resten af bandet, der så giver deres besyv med til at færdiggøre og udgive musikken.

Live bliver Adam og Dawn sammen med de seks andre musikere, Thomas Fløe Nielsen, Kristoffer Sidenius, Jay Habib, Trine Trash, Kristian Rinck-Henriksen og Anders Juhl Nielsen til et forrygende, virilt og innovativt otte personers band, der altid giver musikken og publikum hundrede procent nærvær og tilstedeværelse. Det er også et yderst legefuldt og uprætentiøst band, der byder op til alt fra dans til tårepersere.

Frem til bandets første udgivelse En stund (2010) var det mest som duo, at det dansk-svenske fætter/kusine par Adam og Dawn Fastholm præsenterede musikken. Men i takt med at albummets succes steg, begyndte de at spille flere og større jobs, og der kom flere bandmedlemmer til. Ved bandets koncert på Roskilde Festivalens Pavillon-scene i 2011, præsenterede Fastpoholmen sig for første gang som det otte mand store orkester, som de er i dag.

Fastpoholmen har med en DMA for Årets Danske World Album i 2013 og utallige koncerter i bagagen markeret sig som en sikker garant for fascinerende, forrykte og fyrige liveoplevelser.

Det er indtil videre blevet til fire fulde albums og to EP’er i løbet af de ni år bandet har eksisteret. De fleste sange har indtil nu klinget på svensk, da Adam og Dawn er opvokset i Sverige, men i efteråret 2018 udgav bandet den dansksprogede single Dudu flankeret af en smuk efterårsvideo kreeret af filmfotograf Thomas Jessen. Singlen er siden blevet fulgt op af den dansksprogede EP Yakari fra marts 2019, mens bandet var tilbage i det svenske sprog på det seneste album Camping Orchestern, der udkom september 2019.

Dato: Torsdag 7. juli

Tid: kl. 19.15

Døre: kl. 19.00

Sted: Toldkammeret

Pris: 125 kr.

Placering: Udendørs koncert i gården / Unummererede pladser

Kategori: Musik / Toldkammeret / Sommer


Fællesspisning i Toldkammeret:
kl. 17.45 – tilmelding her

Image

Arrangementet er støttet af

Image