Eagle Eye Cherry (SE)

Manden bag kæmpe-hittet Save Tonight fra 1997 – svenske Eagle-Eye Cherry – kan opleves live, når han i starten af næste år som en del af sin kommende verdensturne ‘Back on Track World Tour 2023’ giver koncert på Kulturværftet i Helsingør.

Der er nogle sange, der definerer en æra. Save Tonight fra slutningen af 90’erne er sådan én af slagsen. Flere end 500 millioner streaminger er det blevet til gennem tiden, og selvom der er gået 25 år, siden Eagle-Eye Cherry med nummeret brød gennem lydmuren på radioer verden over, så holder hittet stadigvæk.

I årene efter debutalbummet Desireless (1997) har Cherry udgivet adskillige andre albums, ligesom han har været medkomponist for andre kunstnere og har medvirket i såvel reality-tv som film.

Cherrys kommende verdensturne, der foruden Helsingør bringer ham til det øvrige Norden, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Portugal, Italien, Belgien og Holland, følger i kølvandet på nyt materiale med albummet Back on Track.

Udgivelsen er Cherrys sjette studiealbum, hvor singlen Rising Sun er en af hans mest grandiose og arena-passende sange til dato. En sang om tab, tabt kærlighed og fortiden, men også en fejring af livet.

Dato: Fredag 10. februar 2023

Tid: kl. 20.00

Døre: kl. 19.00

Sted: Kulturværftet

Pris: 320 kr.

Placering: Ståpladser

Kategori: Musik

Image

Præsenteres i samarbejde med:

Image

Koncerten er arrangereret i samarbejde med det svenske spillested The Tivoli i Helsingborg og er en del af det program, som Kulturværftet løfter i det interregionale samarbejde over Øresund.

Arrangementet er støttet af:

Image