Kunstig intelligens, digitale trends og buzzwords – Foredrag med David Guldager

Hvad er det nu lige, de forskellige nye teknologier kan og betyder i vores hverdag? Bliv klogere på teknologisk buzzwords og digitale trends, når David Guldager indtager Toldkammeret.

Den teknologiske fremtid er landet, og udviklingen stopper ikke. På arbejdspladser, i hjemmet og i gader og stræder mødes vi af robotter, kunstig intelligens og en række nye teknologier, vi end ikke kan se.

I dette inspirerende og stærkt underholdende foredrag får du nogle af svarene på, hvordan de digitale trends kan spiller ind i din hverdag, og hvordan de kan påvirke både dit arbejds- og dit private liv.

David Guldager har fingeren på tech-pulsen. Han brænder for at dele sin viden og forklare de svære ord og begreber, så alle kan være med.

På aftenen vil du blive præsenteret for ord som blandt andet IoT, pervasive computing, big data, immersive experiences, wearables, robotter, og du vil derudover finde ud af, hvad kunstig intelligens (AI) ellers kan gøre for dig.

Gennem de seneste ti år har David Guldager været en fast figur i det danske mediebillede. Primært er han kendt som manden med fingeren på tech-pulsen, bl.a. som gadget- og digital trend-ekspert, redaktør og vært på TV2, hvor han løbende analyserer og kommenterer på den digitale udvikling.

Han arbejder desuden gerne med konkrete projekter, der kan være med til at skabe en bedre og nemmere hverdag for danskerne både på jobbet og i fremtidens intelligente hjem. Med sin energiske tilgang og positive energi lykkes han med at formidle de mest komplicerede emner på underholdende vis.

Der vil være god tid til spørgsmål og svar på aftenen.

Dato: Tirsdag 25. april 2023

Sted: Toldkammeret – Find vej

Tid: kl. 19.00

Døre: kl. 18.45

Pris: 75 kr.

Placering: Unummererede siddepladser

Varighed: ca. 2 timer

Kategori: Foredrag

Fællesspisning

Alle hverdage kl. 17.45 – tilmelding her

Arrangeret af LOF Øresund i samarbejde med Toldkammeret og Kulturværftet