Bévort 3

I vinter lægger den prisvindende saxofontrio Bévort 3 vejen forbi Toldkammeret. Bévort 3 bevæger sig fra det sejt swingende til det bluesy og nordisk klingende i et funklende trio-format, som har skaffet dem anerkendelse både herhjemme og i udlandet.

Komponist og saxofonist Pernille Bévort er orkesterleder og med Morten Ankarfeldt og Espen Laub von Lillienskjold har hun fundet et forum, hvor hun kan udfolde sig frit og legende med en stærk rytmebund.

Pernille Bévort selv er efterspurgt i såvel større og mindre orkestersammenhænge, og måske har du allerede stiftet bekendtskab med hendes saxofonspil i Monday Night Big Band (både det danske og det svenske), Bohuslän Big band (med Maria Schneider), The Orchestra og det farverige Maluba Orchestra (med bl.a. Marilyn Mazur) m.fl.

Trioen har været flittig med indspilningerne de seneste år. On Fire udkom i 2021 og livealbummet ‘Live 2020-2021’ udkom i 2022. Begge albums blev nominerede til en Danish Music Awards Jazz som Årets Udgivelse i hhv. 2021 og 2022. Bévort 3 blev desuden hædret med Jazzlegatet som Årets Orkester ved DMA Jazz i december 2022, hvor de også var på scenen i showet i Musikhuset Aarhus.

Pernille Bévort (ts, kapelmester/komposition)
Morten Ankarfeldt (bas)
Espen Laub von Lillienskjold (trommer)

Følg artisten

Anmelderne siger …

Chris Baber Jazz Views Juni 2022
“In all, a masterclass in how to make the most of the sax trio format.

Ivan Rod Gaffa Februar 2022
“Musikken er rundet af en særegen rå kraft og glæde. Der er en autenticitet og en åbenlyst afklaret ro over Bévorts materiale og dets forløsning i disse år. I sig selv en gave for os andre.”

Alexander Agrell Sydsvenskan 17. Februar 2022
“Gentle and raw; melodic and pulsating. This applies to both the whole and to Pernille Bévort’s own playing on soprano and tenor saxophones, which covers the entire scale from muscular to soft and very beautiful.”

Dato: Søndag 11. februar 2024

Sted: Toldkammeret – Find vej

Tid: kl. 16.00

Døre: kl. 15.00

Pris: 105 kr.

Varighed: Ca. 1,5 time

Kategori: Musik

LF logo solo yellow

Koncerten er en del af Liveforbundet.
Live-koncerter på abonnement.
Opret gratis bruger på liveforbundet.dk

Koncerten er støttet af

SKF logo black slim

En del af Liveforbundet

LF logo pos horisontal