logo

Udsolgt: Beverly Hills Orchestra

BHO vælger at holde fast i traditionerne i Toldkammeret og samle to gode oplevelser til én super god oplevelse. Julekoncerten i år med Beverly Hills Orchestra bliver således onsdag den 27. december kl. 20 i Toldkammeret – som i de gode gamle dage.

Nyt og gammelt

Koncerten bliver både en oplevelse for dem, der gerne vil opleve de gode gamle BHO juletraditioner og en koncert for dem, der gerne vil opleve nogle af de gæste-solister og -musikere, der har spillet med BHO igennem tiden.

Musikken vil være en god blanding af nyt og gammelt i de legendariske BHO arrangementer fra Stand By Me, Cold Heart til Swedish House Mafia.

Historien

BHO er i dag Henrik Launbjerg, vokal, Hans H. Egestorp, guitar, Lars Elswing, bas, Stig Skovlind, keyboard og Mikkel Søby, trommer

Men i de sidste par år har BHO også lavet show med gæstesolister. Seneste bl.a. med navne som Eric Gadd (S), Søs Fenger, Zindy, Jimmy Colding (Zididada), Rugsted & Kreutzfeldt, Bobo Moreno, Morten Remar, Daniel Shitrit, Søren Sko, Alberte m.fl.

Og det var nok ikke lige det der var tanken da bandet blev startet i 1986. Projektet blev startet på “fritids”-basis dels som parallel-projekt til orkester-musikernes “seriøse” projekter og dels som supplerende understøttelse til den supplerende understøttelse.

Den oprindelige konstellation var: Morten Remar: vokal, Stig Skovlind: Keyboards , Mikkel Søby: trommer, Jesper Matsson: Bass og Hans H Egestorp: guitar. Snart fik Jesper Matsson dog travlt med bandet ONE TWO og blev erstattet af Peter Bendtsen.

Orkestrets spæde skridt blev taget på Café Gadespejlet i Humlebæk, hvor øldrikning blevet taget rimelig seriøst og indeklima var et begreb fra en anden planet. Det var varmt, det var vådt og der var, fra BHO, ind imellem sporadiske momenter af stor musikalsk udfoldelse (eller måske snarere effektivitet). Senere blev de små café jobs til mere prestigefyldte jobs på gymnasierne ud i det nordsjællandske, og det varede ikke lang tid før orkestrets renommé var kendt både langt syd og nord for Helsingør.

BHO begyndte i 1990 at spille på Café Paradis i Hornbæk, og det medførte en kraftig ekspansion af “kunde-gruppen” som nu også kom til at bestå af Københavnere og andet godtfolk langs “whiskey-bæltet” i nordsjælland.


Dato: Onsdag 27. december 2023

Tid: kl. 20.00

Døre: kl. 19.00

Sted: Toldkammeret – Find vej

Pris: 300 kr.

Placering: Ståpladser

Kategori: Musik

Square 1080x1080 BHO

DET SKER I DECEMBER

Mandagsjam på Kulturværftet
Mandagsjam på Kulturværftet
4. dec. 2023 / På Kulturværftet
Open Mic
Open Mic
7. december 2023
Ping Pong Salon
Ping Pong Salon
14. december 2023
Instant Disco – dine n’ dance
Instant Disco – dine n’ dance
Ny dato: 15. december 2023
Familiekoncert: Babulja
Familiekoncert: Babulja
Lørdag 16. december 2023 / Liveforbundet

Arrangementet er støttet af

Image