Amanda Ginsburg (SE)

Amanda Ginsburg er et brandvarmt navn på den svenske musikscene. Med sin utrolige sangstemme og flotte jazz-kompositioner har hun løftet vokaljazzen til nye højder i broderlandet! Ginsburgs raffinerede arrangementer og medrivende vokal skaber en intimitet med lyttereren øjeblikkeligt, og både publikum og anmeldere har måttet overgive sig igen og igen.

Og karrieren er da også gået i raket-fart – hun udgav sit debutalbum “Jag har funderat på en sak”, der vandt en Grammy Award for Jazz of the Year 2019. Dernæst udgav hun sit 2. og foreløbigt seneste album, “I Det Lilla Händer Det Mesta” der akkurat som forgængeren fejede konkurrenterne af banen og vandt Grammy Award for Jazz of the Year 2021!

Desuden har Amanda Ginsburg modtaget “Olle Adolphsen stipendiet” og “Sveriges Kompositörers/Textförfattares Jazzpris” med begrundelsen;

“Der findes et ekko af vores (Sveriges) legendariske jazzsangerinder i hendes musik. Hun har formået at skabe nye og virkeligt charmerende sange der lader sig inspirere af sin historie, men som taler med sin helt egen stemme”

Den dobbelte grammy-vinder har optrådt hele to gange i det tv-transmitterede og prestigefyldte, Ålsang På Skansen og på samme scene optrådte hun ved SVT’s nationaldagsfejring i 2021! Hun har dertil medvirket i en lang række musikalske tv- og radioprogrammer og har – som ganske få Skandinaviske jazz-sangerinder – flere mio. afspilninger på spotify.

I front for en helt utrolig jazz-kvartet, optræder Amanda Ginsburg med dragende og vedkommende jazz, som fra tid til anden eksploderer i musikalske genialiteter fra de dygtige musikere, hun har med sig. Gå ikke glip af Amanda Ginsburg, når hun i 2024 fortsætter sin første Danmarks-turné.

Dato: Søndag 24. marts 2024

Sted: Toldkammeret – Find vej

Tid: kl. 16.00

Døre: kl. 15.00

Pris: 175 kr.

Varighed: Ca. 90 min

Placering: Unummererede siddepladser

Kategori: Musik

LF logo solo yellow

Koncerten er en del af Liveforbundet.
Live-koncerter på abonnement.
Opret gratis bruger på liveforbundet.dk

Koncerten er støttet af

SKF logo black slim

En del af Liveforbundet

LF logo pos horisontal