Menu

Allan Olsen Solo

Det var først i 1989, som 33 årig, at Allan Olsen debuterede som pladekunstner med udgivelsen ’Norlan’. Lige siden har han for et trofast og voksende publikum cementeret sin position som én af landets mest respekterede, succesfulde og hyldede sangskrivere.

Allan Olsen er en multikunstner, der i 30 år har været på en tour de force som sanger, sangskriver, guitarist og forfatter. Det var først i 1989, som 33 årig, at Allan Olsen debuterede som pladekunstner med udgivelsen ’Norlan’. Lige siden har han for et trofast og voksende publikum cementeret sin position som én af landets mest respekterede, succesfulde og hyldede sangskrivere. 

Det nittende album ’Hudsult’ er et dobbelt-album, der genremæssigt spænder fra mainstream rock til folk og rap. Det er efterfølgeren til udgivelsen ’Jøwt’ fra 2013, der gik rent ind hos publikum og fik både guld og platin. Albummet vandt også kategorien Årets Danske Voxpopudgivelse til Danish Music Awards i 2013.

Allan Olsens musikalske profil kan ikke indfanges med en genre, han bevæger sig flydende rundt i de fleste og nu også i den litterære verden. I 2015 debuterede Allan Olsen som forfatter med den meget roste erindringsbog ’Tilfældigt Strejfet’, der fik en varm modtagelse af pressen og hurtigt blev en bestseller.

De seneste par år har Allan Olsen været landet rundt på flere soloturnéer, men i 2016 drog han på opfordring fra publikum atter på en omfattende Danmarksturné med sit femmands-band. Den følges nu op af en ny solo-turné i efteråret, hvor sangene fra den nye udgivelse og bagkataloget iltes på landets intimscener. Det bringer den alsidige herre til Kulturværftet i Helsingør, hvor 19 albumudgivelser og tusindvis af koncerter lægger bundklangen, når Allan Olsen med en særlig nerve og præcision indfanger publikum og skaber øjeblikke, som skal opleves.

Kulturværftet / Store Scene / 3. nov. 2017 / Kl. 20.00 / Forsalg 265 kr. inkl. gebyr

KØB BILLET HER››

EVENTINFO

 • DATO

  Fredag, 3. nov. 2017

 • STED Kulturværftet / Store Scene
  Se på kort ››
 • FORSALG 265 kr. inkl. gebyr
 • ENTRÉ 275 kr.
 • TIDSPUNKT Kl. 20.00
 • DØRENE ÅBNES Kl. 19.00
 • MAD & DRIKKE Koncert menu med vin & kaffe

  2 retters menu efter sæson
  1 glas vin, 1 øl (40 cl.) eller økologisk saft
  Kaffe og kage fra buffet
  295 kr. (per person)

  Er du vegetar, har allergier eller lign. forbehold, så skal du blot informere os før du kommer - 49 28 20 52

  Spisehuset og Toldkammeret bruger 50% økologiske & bæredygtige råvarer. Kokkene fokuserer på gode råvarer med saft og kraft.
 • BESTIL BORD Spisehuset Kulturværftet
  Bestil bord her ››
 • ARRANGØR Kulturværftet

Garderobe

På Kulturværftet og i Toldkammeret kan du benytte garderoben til overtøj og store tasker. 


Den bemandede garderobe kan betales med kontanter eller MobilePay. Garderoben koster 20 kr.