Menu
1 / 2
2 / 2

Fisketur med kok

Spisehusets køkkenchef Mike Brown er med ombord på Havstrygeren og han vil rundhåndet uddele tips og tilberede små fiskeretter af den friske fangst, der vil udfordre dine sanser og smagsløg. Mike Brown er en erfaren sushikok og han vil også fermt demonstrere, hvordan man fileterer en fisk.

Under fisketuren vil kokken tilberede frokost til alle af den friske fangst, og der kommer forhåbentligt både torsk, fladfisk og sild på krogen. De små retter indtages af deltagerne, i den fart Mike kan lave dem. Der er rig mulighed for at snakke om både fangsten, maden, filetering og få et par fif fra kokken.

Lidt om Kokken:

Mike Brown er født i Australien, han bor i Hornbæk med sin danske hustru. Mike har bl.a. arbejdet som underviser på den Australske kokke-skole, været privat kok på en meget stor yacht og arbejdet som sushikok på Restaurant Nobu i London.

Pris: 350 kr. pr. person (max. 30 personer).
Inklusiv en let frokost ombord 

Program:

Kl. 12.00: Afgang fra Helsingør med Havstrygeren – Kongekajen tæt ved Kulturværftet
Kl. ca. 17.00: Lægger til ved kajen

Husk at medbringe:

Eget fiskeudstyr (kan lejes ombord)
Varmt og passende tøj (det er altid koldere på vandet)

KØB BILLET HER››

EVENTINFO

  • DATO

    Lørdag, 19. aug. 2017

  • STED Kulturværftet / Havnefronten
  • FORSALG Fra 350 kr.
  • TIDSPUNKT Kl. 12.00 – 17.00 / Havstrygeren – Kongekajen tæt ved Kulturværftet
  • ARRANGØR Spisehuset & Kulturværftet