Menu

COOKIES

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores website, primært igennem trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du navigerer videre på sitet uden at ændre dine indstillinger, antager vi, at du accepterer cookies.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Nedenfor kan du læse nærmere om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler dem, og hvad vi bruger dem til.

Hvorfor informerer vi om cookies?

Alle danske websites er forpligtet til at informere om, hvilke cookies, der afsættes på brugerens udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”.

Læs bekendtgørelsen

Hvordan fjerner jeg cookies?

Du kan læse om, hvordan du fjerner cookies ved at besøge denne side

Alternativt kan du fjerne uønskede cookies under din browsers internetindstillinger.

Vi bruger følgende typer cookies på Kulturværftet & Toldkammerets website

  • Google Analytics

Google Analytics tracker brugerens adfærd. Vi bruger statistikken fra Google Analytics til at forbedre brugervenligheden på websitet.

  • Google Adwords – søgemaskineannoncering

Cookies fra Google Adwords giver mulighed for at følge effekten af annoncerne, der vises på Google i forbindelse med søgninger. Disse annoncer skal helst være så relevante som muligt og vha. cookies kan man se, om brugeren har fundet frem til den ønskede side, produkt eller information.

De vil også hjælpe til med at tilpasse Google søgninger over tid så brugeren får mere effektive søgninger.

Cookies herfra kan anvendes i remarketing kampagner på Google Display Netværket. Adwords cookies lagres i 30 dage.

Læs om Google Analytics sikkerhedspolitik her

...

Hvordan beskytter vi dine personoplysninger, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbreve?

I henhold til persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Derfor har kun et mindre og relevant udvalg af vores medarbejdere adgang til registrerede brugerdata. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter.

Kulturværftet & Toldkammeret afgiver aldrig dine personoplysninger til tredjepart. Vi kan dog ikke garantere fuldkommen sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Andre kan uberettiget tiltvinge sig adgang til beskyttede data, når data sendes og opbevares elektronisk. 

Du accepterer ovenstående persondatapolitik, når du tilmelder dig vores nyhedsbreve.

Har du yderligere spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os via denne e-mail, hvis du har yderligere spørgsmål til cookies eller personoplysninger.