Menu

SKRIV TIL BKC ›› Skriv til os, hvis du har spørgsmål til program, Billedskolen ...

KALENDER

MÅLRET DIN SØGNING

Rundvisninger på Kulturværftet

Kulturværftet tilbyder både gratis rundvisning og det udvidede guidede foredrag og rundvisning. Private grupper har mulighed for at booke rundvisninger, som vi tilpasser efter jeres særskilte ønsker.

›› Kulturværftet, 07. okt. 2015 ›› Kulturværftet, 04. nov. 2015 ›› Kulturværftet, 02. dec. 2015
Halfdan - Livet er en morgengave

Vi fejrer Halfdan’s 100 års fødselsdag med en voksen-cabaret, der bruger hans finurlige og fjolle-fornuftige tekster og kendte viser men også med små rejser ind i hans mørkere side med tekster om arbejdsløsheden i 30’erne, modstandskampen, udlandsrejserne og hans rammende tekster om den sidste tids ”skrumpealder”.

›› Toldkammeret, 07. okt. 2015 ›› Toldkammeret, 08. okt. 2015
Don McLean (US)

Den legendariske amerikanske sanger og sangskriver Don McLean har spillet over 4000 koncerter og leveret kæmpehits som American Pie og Vincent (Starry Starry Night). Til efteråret kommer legenden til Helsingør, hvor han sammen med sit band spiller velkendte sange i Kulturværftets intime rammer. Support: Jarrod Dickenson

›› Kulturværftet, 08. okt. 2015
Barbara Moleko + Support: Jonas Rendbo

Barbara Moleko og hendes fænomenale live orkester leverer en festlig koncert i Toldkammeret med et mix af hendes kommende album, Toppen Af Poppen fortolkninger og hits fra hendes debut album.

›› Toldkammeret, 09. okt. 2015
Dinosaur ZOO i efterårsferien

Det interaktive show ’Dinosaur ZOO’ har begejstret dino-glade børn og voksne i hele verden. Nu kommer showet atter til Kulturværftet, så alle børn og deres familier kan få en helt særlig oplevelse i efterårsferien. Samme dag fejrer Kulturværftet 5-års fødselsdag, og huset byder på lagkage og koncert med Virelai kl. 15.00 i Spisehuset og rundvisninger m.m. i Biblioteket Kulturværftet.

›› Kulturværftet, 10. okt. 2015
LONGING FAST FORWARD

I samarbejde med lokale fangere har kunstnerne Ole Kristensen, Annesofie Norn og Daniel Plewe skabt et 11 timer langt poetisk portræt af menneskelivet i Arktis. Isens vandren, bygde-trafikken og månelyset i de lange nætter smelter sammen i en smuk videoinstallation fra Kullorsuaq i Grønland.

›› Kulturværftet, 10. okt. 2015 ›› Kulturværftet, 22. dec. 2015
Kulturværftets 5-års fødselsdag

Den 10. oktober har Kulturværftet 5-års fødselsdag og vi inviterer på rundvisninger & lagkage på biblioteket og koncert & lagkage i Spisehuset kl. 15.00.

›› Kulturværftet, 10. okt. 2015
Musik til søndagsbrunch - 11. okt.

I forbindelse med vores populære brunch vil der i efteråret være mini-koncerter hver søndag, hvor Spisehuset lægger scene til nye som erfarne, unge som gamle – der har lyst til at være med til skabe musik og glæde i Spisehuset.

›› Kulturværftet, 11. okt. 2015
Vitello

Efterårsferiens familieforestilling
Vitello er ikke ret god til at kede sig, så han finder altid på noget - enten sammen med de irriterende tvillinger Max og Hasse eller sammen med møgungen William eller også bare sammen med sig selv.

›› Kulturværftet, 12. okt. 2015
Dig og mig- putting it together

Der mixes både drinks og følelser under et cocktail party hos et velhavende, midaldrende par, der har styr på tilværelsens materielle goder, men mindre styr på at pleje deres lidt sølvbryllupstrætte kærlighed.

›› Kulturværftet, 15. okt. 2015
Kato

Efter at have holdt en længere pause fra at spille liveshows, imens han arbejdede på sit nyligt udgivne album “Now”,
drager Danmarks ubestridt største DJ stjerne KATO, nu igen på en storstilet landsdækkende indendørstourné til efteråret og kommer til Helsingør fredag den 16. oktober.

›› Kulturværftet, 16. okt. 2015
Pat Martino Trio (US)

Det er en stor ære for Kulturværftet at kunne præsentere en af jazzhistoriens væsentligste guitarister. Pat Martinos spil er intet mindre end fremragende og når han stiller op i det klassiske orgeltrio-format er der lagt op til en af de mest intense liveoplevelser man kan få som musikelsker.

›› Toldkammeret, 18. okt. 2015
Libertad

Selene Muñoz er kendt i både Danmark og udlandet for en moderne og meget personlig flamenco-stil. Med LIBERTAD sætter hun også contemporary og hip-hop dansen stævne og tager på en rejse i musik og dans.

›› Kulturværftet, 18. okt. 2015
Musik til søndagsbrunch - 18. okt.

I forbindelse med vores populære brunch vil der i efteråret være mini-koncerter hver søndag, hvor Spisehuset lægger scene til nye som erfarne, unge som gamle – der har lyst til at være med til skabe musik og glæde i Spisehuset.

›› Kulturværftet, 18. okt. 2015
Videnskab eller gud

Samtaler på Kanten: Både Holger Bech Nielsen og Bent Melchior var væsentlige bidragsydere til bogen om Videnskaben eller Gud og de populære TV-foredrag på DR. Har videnskaben eller Gud mon flyttet sig i mellemtiden? Er det enten/eller eller både/og? Kom tættere på de to store personligheder i en udfordrende debat introduceret af Bent Raymond Jørgensen.

›› Kulturværftet, 19. okt. 2015
Kort & Dok

Poul Madsen, Ekstra Bladets chefredaktør, er manden, der lever af at klæde andre af til skindet. Nu stiller han selv op helt uden filter, når han møder publikum til filmaften i KORT & DOK. Det sker i forbindelse med visningen af dokumentar-filmen Ekstra Bladet uden for citat, der for nylig har vundet den fornemme ’TV-Prisen 2015’ i kategorien Bedste Dokumentar.

›› Kulturværftet, 21. okt. 2015
Kys det nu, det satans liv

Kasper bor alene med sin far. Han spiller klassisk guitar, hvilket gør hans far stolt, men vil hellere spille hård og svedig rock, og flygter ud på landet til sin farmor – og de to tager på en musikalsk rejse sammen.

›› Toldkammeret, 21. okt. 2015
Madsen, Møller og From

Til efteråret er trioen tilbage igen på landevejen og i den stærkeste opstilling med Johnny Madsen, guitaristen Knud Møller og perkussionisten Henrik From. På deres vej vil Thyborøn-drengene servere højdepunkter og skæve øjeblikke i de neddroslede, men alligevel højtflyvende akustiske versioner af Madsens sange, der er trioens varemærke.

›› Kulturværftet, 22. okt. 2015
LARS HJORTSHØJ - OMVENDT

I efteråret 2015 er Lars Hjortshøj tilbage på scenen med et klassisk stand-up show og klar til at give publikum sit bud på, hvad der er op og ned på den komplicerede tilværelse.

›› Kulturværftet, 23. okt. 2015
Dramatiske, nordiske landskaber

Anders Ulstrup udstiller i Toldkammerets café 7. september – 24. oktober 2015

›› Toldkammeret, 24. okt. 2015
ROMEO vs JULIE – 80’er rockteaterkoncert

Den udødelige kærlighed får ridser i lakken med 80’ernes største hits, når ROMEO vs JULIE spænder guitaren på ryggen og går i kamp for hinanden. Med 13 sangere og musikere på scenen.

›› Kulturværftet, 24. okt. 2015 ›› Kulturværftet, 25. okt. 2015
Kamæleon-dag

En kamæleon-dag er en festlig pakke til børnefamilierne med spændende værksteder, dejlig mad og herlige koncerter.

›› Toldkammeret, 24. okt. 2015
Musik til søndagsbrunch - 25. okt.

I forbindelse med vores populære brunch vil der i efteråret være mini-koncerter hver søndag, hvor Spisehuset lægger scene til nye som erfarne, unge som gamle – der har lyst til at være med til skabe musik og glæde i Spisehuset.

›› Kulturværftet, 25. okt. 2015
FAMILIESPISNING I TOLDKAMMERET

I en hektisk hverdag kan det være fristende at skrue ned for travlheden og nyde en god omgang aftensmad ude. Det får I rig mulighed for, når Toldkammeret til efteråret igen tilbyder familiespisning og hygge ved langborde i cafeen. Gryderne sættes på bordet og retterne er inspireret af alverdens mad.

›› Toldkammeret, 29. sep. 2015 ›› Toldkammeret, 26. okt. 2015 ›› Toldkammeret, 24. nov. 2015
FAMILIESPISNING I TOLDKAMMERET

I en hektisk hverdag kan det være fristende at skrue ned for travlheden og nyde en god omgang aftensmad ude. Det får I rig mulighed for, når Toldkammeret til efteråret igen tilbyder familiespisning og hygge ved langborde i cafeen. Gryderne sættes på bordet og retterne er inspireret af alverdens mad.

›› Toldkammeret, 26. okt. 2015
Fandens til oldemor

PH og hans mor, den erotiske frihedskæmper & forfatterinde Agnes Henningsen, mødes på scenen i et humoristisk og enestående parløb, en tour de force om kærlighed og politik, mænd og kvinder, kunst og borgerskab, liv og død.

›› Toldkammeret, 27. okt. 2015
Snak Med Mad i Munden: Økologi på menuen

Vi skruer op for både blus, hygge og viden om mad, når vores madtalk Snak med Mad i Munden vender tilbage. Denne aften bliver det i selskab med kogebogsforfatter, madskribent og foredragsholder Camilla Plum, som af de fleste danskere er kendt for sine mange tv-programmer om mad og sine kogebøger.

›› Toldkammeret, 28. okt. 2015
The White Album

Uanset om man hører deres komplicerede akustiske guitarmelodier, eller lader deres fyldige a-capella vokalstykker svæve gennem rummet, er The White Albums musik intelligent, intuitivt, gribende og til tider hjerteskærende smukt.

›› Toldkammeret, 29. okt. 2015
AFLYST: Jokeren

Jokeren er gået i studiet og har desværre været nødt til at aflyse sin turné i efteråret. Vi må i stedet se frem til et nyt album i den kommende tid - mon ikke vi skal skue hen i 2016.

›› Toldkammeret, 30. okt. 2015
De Eneste To - DET

På Kulturværftet står De Eneste To klar til at tage imod med de karakteristiske mikrofonstativer og den obligatoriske Boomblaster fyldt med maskiner bestyret af Stefan Kvamm og Árni Bergmann. De Eneste To har også deres spritnye EP ”Friday Im In Love” med i bagagen.

›› Toldkammeret, 31. okt. 2015
Nordisk Litteraturdag

Fire af Nordens helt store litterære stemmer besøger Kulturværftet søndag den 1. november til Nordisk Litteraturdag. Mød Yahya Hassan (DK), Leif G.W.Persson (S), Kristine Næss (N) og Einar Már Gudmundsson (IS).

›› Kulturværftet, 01. nov. 2015
Words-Aftener i Toldkammeret

Nu inviterer Toldkammeret til Words hele efteråret. Det er aftener med historiefortælling, som er en genre indenfor kunstarten ’Spoken Word’. En gang om måneden står nogle af Danmarks absolut bedste fortællere klar til at underholde det voksne publikum med mundtlige fortællinger. Aftenerne er udsprunget fra Helsingørs årlige fortællefestival: Words.

›› Toldkammeret, 04. nov. 2015
Den sidste turist

En kvinde i limbo ser tilbage på sit liv og sin samtid. Sammen med akkompagnatøren Bjarne Sahl fortæller Bodil Jørgensen her en historie om kærlighed og et Europa, som ikke syntes at have lært meget de sidste hundrede år.

›› Kulturværftet, 04. nov. 2015
Comedy Zoo On Tour: Thomas Hartmann, Jacob Wilson og Anders Grau

Spritnyt materiale fra Thomas Hartmann, Jacob Wilson og Anders Grau. Tre generationer og tre vidt forskellige nuancer inden for stand-up mødes på november måneds Comedy ZOO On Tour. Tilfælles har de dog, at de uanset forskel i anciennitet og genre alle har modtaget gode anmeldelser for deres levering og er vant til at lægge salene flade af grin.

›› Toldkammeret, 05. nov. 2015
Udsolgt: Thomas Helmig

I over 30 år, har Thomas Helmig spillet landet tyndt. Det er blevet til hundredvis af koncerter. Til hver eneste af disse, har han haft et orkester omkring sig – altid omgivet af de bedste folk, nogle gange sågar med musikere og sangere hentet udenfor landet grænser - denne gang er han mutters alene.

›› Kulturværftet, 07. nov. 2015
Lost Memories

LOST MEMORIES er en fortælling om at miste sig selv, når man mister en anden. Om at genfinde sig selv og leve i en bevægende fortælling med dans, video, ord og musik.

›› Kulturværftet, 09. nov. 2015
Anne Linnet

Anne Linnet, som har mere end 40 år bag sig i sin musikkarriere, har blandt andet givet os moderne klassikere som "Tusind Stykker", "Smuk og Dejlig", "Glor på Vinduer" og "Barndommens Gade”.

›› Kulturværftet, 12. nov. 2015
Whitesnake (UK) – eneste koncert i Danmark

Rock-ikonerne fra Whitesnake er draget på endnu en verdensturné, der følger i kølvandet på deres 12. studiealbum The Purple Album, som udkom den 19. maj i år. Turnéen bringer bandet til Helsingør, hvor set-listen vil byde på sange fra det kommende Deep Purple-inspirerede album og klassiske Whitesnake-numre som Slide It In og Here I Go Again.

›› Kulturværftet, 14. nov. 2015
Kort & Dok

Kortfilm: Pigerne Med De 111 Træer
Dokumentarfilm: Sumé – Lyden Af En Revolution
Aftenens gæst: Instruktør Emile Péronard

›› Kulturværftet, 18. nov. 2015
Kira Skov

Koncerten i Toldkammeret bliver med sange fra det nye album, udvalgte sange fra bagkataloget samt et par spændende overraskelser.

›› Toldkammeret, 19. nov. 2015
Shaka Loveless + Moses: ”Andreas”

I april udgav Shaka Loveless 1. singlen fra sit kommende tredje album og bød med den op til en “Helt Fin Dag”. Han har rejst sig fra et mørkt sted og skruet op for både energien og livsglæden. Der er mere af det på det kommende album. Og mere af det til publikum til efteråret.
SUPPORT: Moses: ”Andreas”

›› Toldkammeret, 21. nov. 2015
Kamæleon-dag

En kamæleon-dag er en festlig pakke til børnefamilierne med spændende værksteder, dejlig mad og herlige koncerter.

›› Toldkammeret, 21. nov. 2015
FAMILIESPISNING I TOLDKAMMERET

I en hektisk hverdag kan det være fristende at skrue ned for travlheden og nyde en god omgang aftensmad ude. Det får I rig mulighed for, når Toldkammeret til efteråret igen tilbyder familiespisning og hygge ved langborde i cafeen. Gryderne sættes på bordet og retterne er inspireret af alverdens mad.

›› Toldkammeret, 24. nov. 2015
KRÆMMERHUS MED KRØLLET HANK

Klip den fineste julepynt med Julie Kyhl og Serine Yde – landets mest fingernemme og finurlige juleklips-kunstnere!

›› Toldkammeret, 28. nov. 2015
839 dage

”Jeg er en 17 år gammel dreng fra Somalia. Sandfarvet skjorte med amerikansk graffiti flagrer om min spinkle krop - sammen med for store blå bukser og svedperler under mit krusede hår. En 17-årig somalisk dreng, 10.000 kilometer herfra."

›› Kulturværftet, 30. nov. 2015
Jonatan Spang - Danmark

Efter “Damer”, “Familie” og “Bryllup” tænker jeg, at det må være nok comedy om mig, mig og mig. Nu er det tid til at få kikkerten ud af egen mås og vende den ud mod alle jer - ud mod Danmark.

›› Kulturværftet, 02. dec. 2015
Krydsild + comedy show

I rækken af erhvervsarrangementer er det denne aften nogle af klubbens egne medlemmer, der kommer i den varme stol. Kurt Strand interviewer.

›› Kulturværftet, 02. dec. 2015
Words-Aftener i Toldkammeret

Nu inviterer Toldkammeret til Words hele efteråret. Det er aftener med historiefortælling, som er en genre indenfor kunstarten ’Spoken Word’. En gang om måneden står nogle af Danmarks absolut bedste fortællere klar til at underholde det voksne publikum med mundtlige fortællinger. Aftenerne er udsprunget fra Helsingørs årlige fortællefestival: Words.

›› Toldkammeret, 03. dec. 2015
SLAYER + ANTHRAX

Grammynominerede Slayer har på fornemste musikalsk vis hærget verden i knapt 35 år. De var i 80’erne førende indenfor thrash metal-bevægelsen, og var med til at definere genren med milepæl-udgivelsen ”Reign In Blood”, som stadigvæk betegnes som et af de hårdeste album nogensinde.
Slayer udgiver deres nye album, ”Repentless”, den 11. september.

›› Kulturværftet, 03. dec. 2015
ANEMONEMAND + GASBOX

To bands giver koncert denne aften. Anemonemand, der spiller egne iørefaldende sange og eftertænksomme ballader. Gasbox, der fortolker Gasolins bagkatalog. De to koncerter kan også kombineres med en lækker traditionel julefrokostbuffet. Der er lagt an til en skøn aften, hvor man både kan gøre maven, ørene og dansebenene glade.

›› Toldkammeret, 04. dec. 2015
Det andet sted

Tilsyneladende er tilværelsen perfekt for den succesfulde neurolog Juliana. Men en snigende utryghed lurer. Har hendes mand en affære? Hvad gik galt i relationen til latteren? Og hvem er kvinden i den gule bikini?

›› Kulturværftet, 04. dec. 2015
KRÆMMERHUS MED KRØLLET HANK

Klip den fineste julepynt med Julie Kyhl og Serine Yde – landets mest fingernemme og finurlige juleklips-kunstnere!

›› Toldkammeret, 05. dec. 2015
Merry Christmas, baby

DR´s Big Band gæster også i år Kulturværftet med deres populære swingende julekoncert. Det jazz’ede jule-repertoire fremføres af solisterne Miriam Mandipira, Birgitte Soo-Jin og Michael Carøe, som synger klassikere som ’Let It Snow’, ’Baby It´s Cold Outside’. En perlerække af kendte juleklassikere, som vil kunne smelte selv det mest forfrosne julehjerte.

›› Kulturværftet, 10. dec. 2015
Magtens Korridorer

Magtens Korridorer debuterede i 2005 med albummet ’Friværdi’, som bragede gennem lydmuren. Rockgruppen har siden spillet utallige koncerter – og har flere gange gæstet Toldkammeret og senest Kulturværftet. Nu er det tid til et gensyn med bandet og denne gang kan koncert-oplevelsen udvides med en lækker julemenu.

›› Kulturværftet, 11. dec. 2015
Beverly Hills Orchestra i Toldkammeret

SAME PROCEDURE AS EVERY YEAR: Traditionen tro spiller Beverly Hills Orchestra julen ud i Toldkammeret den 2. og 3. juledag.

›› Toldkammeret, 26. dec. 2015 ›› Toldkammeret, 27. dec. 2015
Mike Andersen

Den danske soul- og bluessanger Mike Andersen udgav i 2014 sit femte album Home. Den 38-årige sangskriver og musiker, der har fem DMA-nomineringer og flere end 1000 koncerter på CV'et, følger op på albummet med en række koncerter i både Danmark og udlandet og på Kulturværftet, som han gæster til januar.

›› Kulturværftet, 22. jan. 2016
Huxi Bach – VALG – man skal jo vælge

VALG er Huxi Bachs tredje One man show efter de to anmelderroste og velbesøgte shows Huxi Bachs Store Kærlighed og HJÆLP, der begge hentede adskillige 5- og 6-stjernede anmeldelser hjem.

›› Kulturværftet, 30. jan. 2016
Art Of The Trio

Dobbelt-koncert: Thomas Fryland 3: Trompetisten i et tæt, intimt og eksklusivt format med to håndplukkede musikere. Carsten Dahl og Aviaja Lumholt: To af dansk musik mest kreative musikere har her sat hinanden stævne ved en koncert, hvor intet er planlagt og næsten alt kan ske. Har man ikke fået nok musik, kan aftenen afsluttes med Den Ultimative Jazz-film!

›› Toldkammeret, 05. feb. 2016
Fusionissimo!

Dobbelt-koncert: Ibrahim Electric har i løbet af de senere år markeret sig som et af de mest originale og populære nye orkestre på den europæiske musikscene. Quadrillon med den unge verdensmester i mundharpe, Mathias Heise i front byder på opdateret fusionsjazz.

›› Kulturværftet, 06. feb. 2016
Queen Machine

Queen Machine har på rekordtid cementeret sig som garant for et af kongerigets mest underholdende shows. Med den karismatiske og ekstremt velsyngende Bjarke Baisner i front leverer Queen Machine et brag af en live-performance og en yderst velsmurt gennemgang af Queens fantastiske bagkatalog.

›› Kulturværftet, 20. feb. 2016
Simon Talbot - Mr. Copenhagen

”Mr. Copenhagen” følger op på Talbots to første succesfulde one man-shows, ”DAMP” (2011) og ”Talle alene i verden” (2013), der spillede for udsolgte sale landet over, så der er god grund til at se frem til komikerens tredje Danmarksturné, når mr. Talbot gæster Kulturværftet til februar 2016.

›› Kulturværftet, 25. feb. 2016
Saybia

Efter otte år med stor succes, et debutalbum der røg direkte ind som #1 på hitlisten, flere succesfulde albums og masser af hitsingler annoncerede Saybia i 2008, at de ville holde pause på ubestemt tid. Men efter syv års pause har de nu et album undervejs og kommer til Kulturværftet med alle de gode gamle og nye numre.

›› Kulturværftet, 03. mar. 2016
Lars Lilholt - Storyteller

Lars Lilholt behøver næppe nærmere præsentation, for her har vi at gøre med en dansk kunstner, der i årevis har kunnet samle tre generationer i en tid. En erfaren sangskriver med et stort talent for at bruge det danske sprog og en evne til at kommunikere gennem enkle melodier med et rodnet i både folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik.

›› Kulturværftet, 05. mar. 2016
Christian Fuhlendorff

Christian Fuhlendorff er i foråret 2016 klar med sit nye onemanshow: “Det er ligegyldigt, hva’ andre tænker, ikk?”

›› Kulturværftet, 17. mar. 2016