Menu

SKRIV TIL BKC ›› Skriv til os, hvis du har spørgsmål til program, Billedskolen ...

KALENDER

MÅLRET DIN SØGNING

KOM & DANS - 5 års jubilæumsshow

Show og danseopvisning fra din lokale danseskole.

Oplev børn, unge og voksne fremføre dans i topklasse.

›› Kulturværftet, 31. maj. 2015
Omvisning på Kulturværftet

Kulturværftet tilbyder både gratis omvisning og det udvidede guidede foredrag og rundvisning. Private grupper har mulighed for at booke omvisninger, som vi tilpasser efter jeres særskilte ønsker.

›› Kulturværftet, 03. jun. 2015
Toldkammerets 25 års jubilæum

Kom og oplev den gode stemning i Toldkammerets gård den 5. juni, når Toldkammeret holder 25 års fødselsdagsfest, som kommunalt drevet kulturhus i det kongelige toldkammer.

Koncert med Beverly Hills Orchestra, lækker grillbuffet og priser i baren, som vi husker dem for 25 år siden.

›› Toldkammeret, 05. jun. 2015
GRATIS Familie-Atelier i Toldkammeret

Toldkammeret fylder 25 år, og det bliver fejret lørdag d. 6. juni kl. 11-14 med kager og fri entré og jazz i gården.

›› Toldkammeret, 06. jun. 2015
Walk & Dine

Kombiner den guidede tur med en kulinarisk oplevelse, når vi udvalgte lørdage i juni og juli blænder op for et helt nyt walk & dine-koncept.

›› Toldkammeret, 06. jun. 2015 ›› Toldkammeret, 11. jul. 2015
Jubilæumsjazz i Toldkammergården

Jazz i Toldkammergården er lig med sommer og god stemning. Og skal man tro på metrologerne, så bliver der dejligt vejr, når Toldkammeret i anledning af sit 25 års jubilæum lørdag den 6. juni tager forskud på sommerens populære sommerjazz.

›› Toldkammeret, 06. jun. 2015 ›› Toldkammeret, 27. jun. 2015 ›› Toldkammeret, 04. jul. 2015 ›› Toldkammeret, 11. jul. 2015 ›› Toldkammeret, 18. jul. 2015 ›› Toldkammeret, 25. jul. 2015
Fest På Kajen med Kim Larsen & Kjukken m.fl.

Fest På Kajen er en ’bøjet byfest’, der byder på god musik, kolde fadøl, lækker grillmad og kulørte lamper. I 2015 byder programmet på Kim Larsen & Kjukken, Folkeklubben og John Mogensen Show Band.

›› Kulturværftet, 27. jun. 2015
Omvisning på Kulturværftet

Kulturværftet tilbyder både gratis omvisning og det udvidede guidede foredrag og rundvisning. Private grupper har mulighed for at booke omvisninger, som vi tilpasser efter jeres særskilte ønsker.

›› Kulturværftet, 01. jul. 2015
Hellen Lassen

Cafeudstillinger i Toldkammeret // Toldkammerets café viser året rundt skiftende udstillinger med gode, primært lokale kunstnere.

›› Toldkammeret, 04. maj. 2015 ›› Toldkammeret, 04. jul. 2015
Hamlets Labyrint / The Maze of Hamlet

Put on the 3D glasses, fasten your seatbelt, and join a young Hamlet on an amaz-ing and enigmatic trip into a mysterious borderland between fantasy and reality.

›› Kulturværftet, 04. jul. 2015 ›› Kulturværftet, 09. aug. 2015
Splitart Koncertfotos

Cafeudstillinger i Toldkammeret // Toldkammerets café viser året rundt skiftende udstillinger med gode, primært lokale kunstnere.

›› Toldkammeret, 06. jul. 2015 ›› Toldkammeret, 05. sep. 2015
Walk & Dine

Kombiner den guidede tur med en kulinarisk oplevelse, når vi udvalgte lørdage i juni og juli blænder op for et helt nyt walk & dine-koncept.

›› Toldkammeret, 11. jul. 2015
Rasmus Seebach + support

I 2014 optrådte Rasmus Seebach på havnefronten på næsten den samme dato. Det var en festlig og meget folkelig indvielse af havnepladsen, til store udendørskoncerter. Da vi har scenen oppe til Dizzy Mizz Lizzy koncerten den 29. august i år, passede det jo fantastisk at udnytte den til et glædeligt gensyn med Rasmus Seebach, som gerne vil gentage succesen.

›› Kulturværftet, 28. aug. 2015
Marie Key og Dizzy Mizz Lizzy

To af Danmarks største musiknavne står på scenen denne sensommeraften til en forrygende dobbeltkoncert - og det til én billets pris.

›› Kulturværftet, 29. aug. 2015
Souvenirs

Sofie Bonde er sprunget ud som storyteller. Hausgaard og Olsen kan det der, men Sofie Bonde fortolker verden fra en kvindes synspunkt. Hun har ting at fortælle, som nu og da trækker en Souvenirs-koncert i helt uventede retninger. Og med Nils Torp’s ligeledes ret overraskende guitarspil er der lagt op til løjer.

›› Toldkammeret, 17. sep. 2015
Tobias Dybvad - “Er det ikke dig fra Dybvad?”

Tobias Dybvad kan opleves i sit næste one man show “Er det ikke dig fra Dybvad?” der, til trods for titlen, ikke er en udvidelse af det populære tv-program men et selv-satirisk indblik i livet bag og som tv-værten Dybvad.

›› Kulturværftet, 24. sep. 2015
Knejpe Festival 2015

Har man – som Helsingør – søfart og skumsprøjt i sin historiske DNA, er det kun på sin plads at markere dette på bedste sømandsmanér og hylde traditionerne, fortællingerne og – ikke mindst – musikken, der gennem tiderne har fulgt havets folk verden over. Så det gør vi!

Glæd dig til dette års Knejpe Festival den 2. og 3. oktober 2015.

›› Toldkammeret, 02. okt. 2015 ›› Toldkammeret, 03. okt. 2015
Don McLean (US)

Den legendariske amerikanske sanger og sangskriver Don McLean besøger Kulturværftet i 2015. I løbet af sin ekstraordinære karriere har Don McLean solgt over 40 guld- og platinplader på verdensplan. Han har optrådt på udsolgte scener i hele verden og er bl.a. blevet tildelt BBC’s Folk Music Lifetime Achievement Award i 2012.

›› Kulturværftet, 08. okt. 2015
Barbara Moleko

Barbara Moleko og hendes fænomenale live orkester leverer en festlig koncert i Toldkammeret med et mix af hendes kommende album, Toppen Af Poppen fortolkninger og hits fra hendes debut album.

›› Toldkammeret, 09. okt. 2015
Dinosaur ZOO i efterårsferien

Det interaktive show ’Dinosaur ZOO’ har begejstret dino-glade børn og voksne i hele verden. Nu kommer showet atter til Kulturværftet, så alle børn og deres familier kan få en helt særlig oplevelse i efterårsferien.

›› Kulturværftet, 10. okt. 2015
Madsen, Møller og From

Til efteråret er trioen tilbage igen på landevejen og i den stærkeste opstilling med Johnny Madsen, guitaristen Knud Møller og perkussionisten Henrik From. På deres vej vil Thyborøn-drengene servere højdepunkter og skæve øjeblikke i de neddroslede, men alligevel højtflyvende akustiske versioner af Madsens sange, der er trioens varemærke.

›› Kulturværftet, 22. okt. 2015
LARS HJORTSHØJ - OMVENDT

I efteråret 2015 er Lars Hjortshøj tilbage på scenen med et klassisk stand-up show og klar til at give publikum sit bud på, hvad der er op og ned på den komplicerede tilværelse.

›› Kulturværftet, 23. okt. 2015
ROMEO vs JULIE – 80’er rockteaterkoncert

Den udødelige kærlighed får ridser i lakken med 80’ernes største hits, når ROMEO vs JULIE spænder guitaren på ryggen og går i kamp for hinanden. Med 13 sangere og musikere på scenen.

›› Kulturværftet, 24. okt. 2015 ›› Kulturværftet, 25. okt. 2015
Thomas Helmig

I over 30 år, har Thomas Helmig spillet landet tyndt. Det er blevet til hundredvis af koncerter. Til hver eneste af disse, har han haft et orkester omkring sig – altid omgivet af de bedste folk, nogle gange sågar med musikere og sangere hentet udenfor landet grænser - denne gang er han mutters alene.

›› Kulturværftet, 07. nov. 2015
Anne Linnet

Anne Linnet, som har mere end 40 år bag sig i sin musikkarriere, har blandt andet givet os moderne klassikere som "Tusind Stykker", "Smuk og Dejlig", "Glor på Vinduer" og "Barndommens Gade”.

›› Kulturværftet, 12. nov. 2015
UDSOLGT: Whitesnake (UK) – eneste koncert i Danmark

Rock-ikonet Whitesnake er klar til endnu en verdensturné, der følger i kølvandet på deres 12. studiealbum The Purple Album, som udkommer den 19. maj i år. Turnéen bringer dem til Helsingør, hvor set-listen vil byde på sange fra det kommende Deep Purple inspirerede album og klassiske Whitesnake numre som Slide It In og Here I Go Again.

Support: Dead Daisies

›› Kulturværftet, 14. nov. 2015
Shaka Loveless

I april udgav Shaka Loveless 1. singlen fra sit kommende tredje album og bød med den op til en “Helt Fin Dag”. Han har rejst sig fra et mørkt sted og skruet op for både energien og livsglæden. Der er mere af det på det kommende album. Og mere af det til publikum til efteråret.

›› Toldkammeret, 21. nov. 2015
Jonatan Spang - Danmark

Efter “Damer”, “Familie” og “Bryllup” tænker jeg, at det må være nok comedy om mig, mig og mig. Nu er det tid til at få kikkerten ud af egen mås og vende den ud mod alle jer - ud mod Danmark.

›› Kulturværftet, 02. dec. 2015
Huxi Bach – VALG – man skal jo vælge

VALG er Huxi Bachs tredje One man show efter de to anmelderroste og velbesøgte shows Huxi Bachs Store Kærlighed og HJÆLP, der begge hentede adskillige 5- og 6-stjernede anmeldelser hjem.

›› Kulturværftet, 30. jan. 2016
Christian Fuhlendorff

Christian Fuhlendorff er i foråret 2016 klar med sit nye onemanshow: “Det er ligegyldigt, hva’ andre tænker, ikk?”

›› Kulturværftet, 17. mar. 2016