Menu

SKRIV TIL BKC ›› Skriv til os, hvis du har spørgsmål til program, Billedskolen ...

KALENDER

MÅLRET DIN SØGNING

Vinterjazz: Fusionissimo!

Dobbelt-koncert: Ibrahim Electric har i løbet af de senere år markeret sig som et af de mest originale og populære nye orkestre på den europæiske musikscene. Quadrillon med den unge verdensmester i mundharpe, Mathias Heise i front byder på opdateret fusionsjazz.

›› Kulturværftet, 06. feb. 2016
FAT: Familie-Atelier i Toldkammeret

Tegn og mal i Toldkammerets dejlige værksted. Her er plads til fantasi og store armbevægelser, og man må gerne plette på gulvet.

›› Toldkammeret, 06. feb. 2016
KORT & DOK

Videnskabsjournalist Lone Frank kortlægger sit eget genom i aftenens dokumentarfilm og undersøger, om vores personlighed er bestemt af vores gener?
Aftenens gæst er filmens instruktør Pernille Rose Grønkjær.

›› Kulturværftet, 10. feb. 2016
Det Dystre Skæg

Konstellationen Det Dystre Skæg alias Martin Nørgaard og Elias Ehlers har siden sin start i 2012 opnået kultstatus som podcast på Itunes. De to komikeres tragikomiske causeren om livets mange facetter rammer en nerve blandt lytterne og kommentarer som “sjovt, tankevækkende og vanvittigt underholdende” og “Genialt”.

›› Kulturværftet, 11. feb. 2016
7 Runer – Danseforestilling

7 RUNER er en rå, poetisk og kraftfuld danseforestilling, som henter inspiration i nordisk mytologi, vikinger og i kultfilmen The Hunger Games.
I forestillingen medvirker et internationalt team af urbane dansere, moderne dansere og cirkusartister i verdensklasse.

›› Kulturværftet, 13. feb. 2016
60Seconds

60 sekunder. Præcist så lang tid varer de lydløse film, der deltager i den københavnske kortfilmfestival, 60Seconds. Metroen og Københavns husfacader har siden 2006 fungeret som filmlærred. I år kommer 60Seconds også til Helsingør, når udvalgte film fra hele verden bliver projiceret på Kulturværftets facade ved hovedindgangen.

›› Kulturværftet, 15. feb. 2016 ›› Kulturværftet, 16. feb. 2016 ›› Kulturværftet, 17. feb. 2016 ›› Kulturværftet, 18. feb. 2016 ›› Kulturværftet, 19. feb. 2016 ›› Kulturværftet, 20. feb. 2016 ›› Kulturværftet, 21. feb. 2016
Karruselkjolen

Vinterferiens lille familieforestilling: En sjov forestilling for de mindste, hvor alting kan ske!

›› Kulturværftet, 18. feb. 2016
Mio, Min Mio

En rørende og smuk fortælling om en dreng, der bruger fantasien til at gøre sin verden bedre.

›› Kulturværftet, 19. feb. 2016
Queen Machine

Queen Machine har på rekordtid cementeret sig som garant for et af kongerigets mest underholdende shows. Med den karismatiske og ekstremt velsyngende Bjarke Baisner i front leverer Queen Machine et brag af en live-performance og en yderst velsmurt gennemgang af Queens fantastiske bagkatalog.

›› Kulturværftet, 20. feb. 2016
KAMÆLEON-DAG

En kamæleon-dag er en festlig pakke til børnefamilierne med spændende værksteder, dejlig mad og herlige koncerter.

›› Toldkammeret, 20. feb. 2016
LEE RITENOUR GROUP

Fusionsjazzens største guitar-ikon for første gang i Helsingør! Alle, der nød fusionsjazzens udvikling fra slutningen af 1960erne og op gennem 1970erne og 1980erne, kender guitaristen Lee Ritenour, som bl.a. har spillet flere guitarsoloer på Pink Floyds THE WALL album.

›› Kulturværftet, 22. feb. 2016
Simon Talbot - Mr. Copenhagen

”Mr. Copenhagen” følger op på Talbots to første succesfulde one man-shows, ”DAMP” (2011) og ”Talle alene i verden” (2013), der spillede for udsolgte sale landet over, så der er god grund til at se frem til komikerens tredje Danmarksturné, når mr. Talbot gæster Kulturværftet til februar 2016.

›› Kulturværftet, 25. feb. 2016
SiVAS

Efter at have fået Danmark til at synge med på D.A.U.D.A, Det Gode Liv, Kbhavana er S!VAS nu tilbage med sin nye single. ”Jaja” er første single fra det kommende album, der forventes i starten af det nye år og som tilmed danner rammerne om hans første headliner-turné, hvor han lægger vejen forbi Toldkammeret.

›› Toldkammeret, 26. feb. 2016
KONSTELLATIONER

Om liv, død og kærlighed. En rørende fortælling, der rejser spørgsmål om, hvorvidt der er forskel mellem valg og skæbne.

›› Kulturværftet, 28. feb. 2016
FAMILIESPISNING: ENGLAND

Nærvær, fællesskab og det gode aftensmåltid. Skru ned for travlheden og nyd en god omgang aftensmad i Toldkammerets hyggelige café.

›› Toldkammeret, 29. feb. 2016
Words-Aftener i Toldkammeret

Kom og hør nogen af landets mest underfundige, sjove, poetiske og finurlige fortællere, når de populære Words-aftener tager hul på en ny sæson.

›› Toldkammeret, 04. feb. 2016 ›› Toldkammeret, 03. mar. 2016 ›› Toldkammeret, 07. apr. 2016 ›› Toldkammeret, 04. maj. 2016
Saybia

Efter otte år med stor succes, et debutalbum der røg direkte ind som #1 på hitlisten, flere succesfulde albums og masser af hitsingler annoncerede Saybia i 2008, at de ville holde pause på ubestemt tid. Men efter syv års pause har de nu et nyt album ude og kommer til Kulturværftet med alle de gode gamle og nye numre.

›› Kulturværftet, 03. mar. 2016
FOREDRAG MED CHILI-KLAUS NETVÆRKSMIDDAG & KONCERT MED SAYBIA

Kulturværftets Erhvervsklub giver adgang til high-end executive-arrangementer, kulturelle begivenheder og en attraktiv fordelspakke. Denne torsdag byder på et foredrag med Claus Pilgaard alias Chili Klaus, der er manden bag Danmarks absolut største virale succes.

›› Kulturværftet, 03. mar. 2016
Lars Lilholt - Storyteller

Lars Lilholt behøver næppe nærmere præsentation, for her har vi at gøre med en dansk kunstner, der i årevis har kunnet samle tre generationer i en tid. En erfaren sangskriver med et stort talent for at bruge det danske sprog og en evne til at kommunikere gennem enkle melodier med et rodnet i både folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik.

›› Kulturværftet, 05. mar. 2016
FAT: Familie-Atelier i Toldkammeret

Tegn og mal i Toldkammerets dejlige værksted. Her er plads til fantasi og store armbevægelser, og man må gerne plette på gulvet.

›› Toldkammeret, 05. mar. 2016
Udsolgt: Niels Hausgaard

En lun jyde kommer til byen. Niels Hausgaard stiller sig igen på scenen med sin guitar og sine stilfærdige samfundsrevsende sange og anekdoter. Denne gang tager han livtag med "Etik og alt det der" og det kan ikke blive andet end absolut underholdende.

›› Kulturværftet, 06. mar. 2016
GERTRUDE STEIN

Oplev Lane Lind som den amerikanske forfatter og kritiker Gertrud Stein.

›› Toldkammeret, 09. mar. 2016
KAMÆLEON-DAG

En kamæleon-dag er en festlig pakke til børnefamilierne med spændende værksteder, dejlig mad og herlige koncerter.

›› Toldkammeret, 12. mar. 2016
ON VOLT

Reumertvindende Recoil Performance Group er tilbage på Kulturværftet med en moderne danseforestilling. Sidst gav de os computerskabte isbjerge, der smeltede og forsvandt i LIVING ROOM. Nu sætter de den voluminøse, interaktive teknik på pause.

›› Kulturværftet, 13. mar. 2016
ILDFUGLEN

En fortælling om det godes triumferende sejr over det onde.

›› Kulturværftet, 15. mar. 2016
Kort & Dok

Murens fald og en pæn dame i et venteværelse. Denne filmaften går bag om murens fald med en dokumentarfilm af instruktør Anders Østergaard, der også er aftenens gæst. Kortfilmen er af en helt anden kaliber og overrasker på kun fem minutter.

›› Kulturværftet, 16. mar. 2016
Christian Fuhlendorff

Christian Fuhlendorff er i foråret 2016 klar med sit nye onemanshow: “Det er ligegyldigt, hva’ andre tænker, ikk?” Showet vægter det sjove over et egentligt tema og så alligevel ikke. For måske er temaet blot, at det skal være vanvittigt morsomt!

›› Kulturværftet, 17. mar. 2016
ÅBENT PÅSKEKLIPVÆRKSTED

Varm op til påsken med fantasifuldt klip sammen med de skønne klippekunstnere Julie Kyhl og Serine Sinding Yde.

›› Toldkammeret, 19. mar. 2016
Citybois

De to kærlige teenagere Anthon og Thor har en evne, som er helt speciel på den danske musikscene: De kan rive deres mange fans med i deres verden og lade dem synge, danse og lege med i et univers fuld af befriende sjov.

›› Toldkammeret, 31. mar. 2016
Electric Guitars

Electric Guitars består af Mika Vandborg og Søren Andersen. Begge har en feberhed passion for guitarer og nu er de to guitarekvilibrister klar med deres andet album String Fever.

›› Toldkammeret, 02. apr. 2016
FAT: Familie-Atelier i Toldkammeret

Tegn og mal i Toldkammerets dejlige værksted. Her er plads til fantasi og store armbevægelser, og man må gerne plette på gulvet.

›› Toldkammeret, 02. apr. 2016
EVERYBODY'S TALKING

Igennem flere år har Everybody’s Talking levet op til sit bandnavn og høstet larmende bifald fra udsolgte koncertsale landet over. Trioen bestående af Billy Cross, Jimmy Colding og Lars Maasbøl giver publikum en unik oplevelse, hvor fremragende sange smelter sammen med ægte og erfarent musisk talent og spilleglæde.

›› Kulturværftet, 09. apr. 2016
MELLEM HIMMEL OG JORD

Samtaler på Kanten: Viden, fornuft, følelser eller blot en fornemmelse? Hvad er det, der styrer os, vores tanker og handlinger? Lone Frank og Sørine Gotfredsen har forskellige synspunkter og overbevisninger i f.t. dette store emne og Kurt Strand fører samtalen helt ud på kanten.

›› Kulturværftet, 13. apr. 2016
Kort & Dok

Jon Bang Carlsen, som er aftenens gæst, portrætterer amerikanske forældre, der ikke kan styre deres teenagebørn, og derfor overlader dem til en genopdragelseslejr, der benytter just the right amount of violence.
Kortfilmen Love Commandos handler om en organisation i New Delhi, som skjuler unge par, som er stukket af fra deres familier.

›› Kulturværftet, 20. apr. 2016
Djøf med Løgn II

Over 50.000 mennesker så det anmelderroste comedy‐show Djøf med Løg(n). To år efter premieren på det svimlende populære show er komiker Per Helge klar med opfølgeren: Djøf med Løgn II. Igen foregår løjerne i rammen af det absurde, djøfiserede arbejdsliv, men denne gang er det medarbejderne, det handler om.

›› Kulturværftet, 21. apr. 2016
Mads Langer

I 2015 har Mads holdt en velfortjent koncert-pause og i stedet dedikeret sig til sangskrivning og indspilning. I foråret 2016 kommer der nyt album og efterfølgende turné med den populære sanger og hans band.

›› Kulturværftet, 23. apr. 2016
Christopher koncert

Christopher gav koncert i Toldkammeret i foråret 2014, hvor der var helt udsolgt. Mange sad i kø på koncertdagen for at få de bedste pladser. Denne gang er koncerten lagt i Hal 14, hvor der er plads til de mange fans, når Christopher til foråret tager på eksklusiv turné. Bortset fra en koncert i København er det den eneste koncert på Sjælland med den populære sanger.

›› Kulturværftet, 28. apr. 2016
FAMILIESPISNING: MISSISSIPPI

Nærvær, fællesskab og det gode aftensmåltid. Skru ned for travlheden og nyd en god omgang aftensmad i Toldkammerets hyggelige café.

›› Toldkammeret, 28. apr. 2016
Alberte

Alberte Winding ”Kommer Hjem” på sit nye album.
Den 11. maj 2015 var Alberte Winding klar med ”Kommer Hjem” – et varmt, organisk folk-popalbum hvorfra singlen ”Bli’r lidt for længe” allerede har fået en flot modtagelse.

›› Toldkammeret, 30. apr. 2016
På Eventyr i Rummet

Tag hele familien med på eventyr i rummet. Kulturværftet kommer til at summe af forskere, amatørastronomer og eventyrlystne børnefamilier.

›› Kulturværftet, 30. apr. 2016
JEAN DE FRANCE

Ludvig Holbergs komedie om, hvor galt det kan gå, når almindelig, sund fornuft sættes over styr.

›› Kulturværftet, 02. maj. 2016
CLICK Festival 2016

Den sjette udgave af CLICK Festival præsenterer et ambitiøst musikalsk line-up og har premiere på tre performances spektakulære performances.

›› Kulturværftet, 20. maj. 2016
PHILIP GLASS & The Philip Glass Ensemble (US)

Når den gamle værftsgrund på havnefronten i Helsingør for sjette år i træk lægger rå brosten og rustikke rammer til kunst- og teknologi-festivallen CLICK Festival den 20. – 22. maj 2016, bliver det bl.a. til tonerne af en af musikhistoriens klassiske legender; komponist, musiker og ikon Philip Glass.

›› Kulturværftet, 20. maj. 2016
Taipei-Copenhagen

Mindblowing live-teater kombineret med 3D-teknologi. Premiere under CLICK Festival 2016.

›› Kulturværftet, 21. maj. 2016 ›› Kulturværftet, 22. maj. 2016
FAMILIESPISNING: SVERIGE

Nærvær, fællesskab og det gode aftensmåltid. Skru ned for travlheden og nyd en god omgang aftensmad i Toldkammerets hyggelige café.

›› Toldkammeret, 26. maj. 2016
LEGESKIBET PÅ BESØG

Lørdag den 28. maj til søndag den 5. juni, lægger Legeskibet Lilla Dan igen til kaj fyldt med legeredskaber og lege-instruktører.

›› Kulturværftet, 28. maj. 2016
Store Legedag & Vild med Vand

Store legedag på Kulturhavnen og Vild med Vand i Helsingør Havne. Kom til festlig åbning af havnepromenaden og bevægelses­banen bag Kulturværftet.

›› Kulturværftet, 29. maj. 2016
FAT: Familie-Atelier i Toldkammeret

Tegn og mal i Toldkammerets dejlige værksted. Her er plads til fantasi og store armbevægelser, og man må gerne plette på gulvet.

›› Toldkammeret, 04. jun. 2016
Fugl & fisk: Fisketur på Fars Dag

Fisketur på Fars Dag med stjernekokken Thomas Rode: Sæt madding på krogen, og tag med ud og fisk! I løbet af 2016 blænder vi op for en ny række af vores praktiske madtalks, og i det nye år bliver det for alvor praktisk. Vi rykker nemlig både mad, meninger og mennesker ud af de faste rammer på Toldkammeret og ud i naturen.

›› Kulturværftet, 05. jun. 2016
Walk & Dine - En bid af Kulturhavn Kronborg

Kombiner den guidede tur med en kulinarisk oplevelse, når vi udvalgte lørdage i juni og juli blænder op for vores Walk & Dine-koncept.

›› Toldkammeret, 11. jun. 2016 ›› Toldkammeret, 25. jun. 2016 ›› Toldkammeret, 09. jul. 2016 ›› Toldkammeret, 16. jul. 2016
Du er inviteret til fødselsdagsfest

Børnekulturcentret i Toldkammeret fylder 25 år, og det fejrer vi med kagemænd og koner og gode historier fortalt af de allerdygtigste fortællere landet kan fremvise.

›› Toldkammeret, 11. jun. 2016
Fest På Kajen

Fest På Kajen er Helsingørs herligste havnefest, som byder på glad og stemningsfuld livemusik, sommerens koldeste fadøl og hundredevis af kulørte lamper, som lyser i natten. I 2016 byder programmet på Lis Sørensen, Hardinger Band og jubilaren Gnags.

›› Kulturværftet, 02. jul. 2016
Sting på havnefronten

Den verdenskendte musiker Sting optræder med sine største hits sammen med sit fremragende band. Det er til sommer den 4. august på havnefronten ved Kulturværftet.

›› Kulturværftet, 04. aug. 2016
Linda P

Er jeg blevet normal nok, spørger Linda P i sit kommende onemanshow NORMAL? I showet funderer Linda P over, om hun mon er kommet i mål med at gøre alt det rigtige. Showet lander på Kulturværftet den 23. september.

›› Kulturværftet, 23. sep. 2016
Scandinavian Pink Floyd Project

GREATEST HITS: Pink Floyd Project sætter kursen mod alle tiders mest populære Pink Floyd numre.

›› Kulturværftet, 29. okt. 2016
Neighbours & Friends

Direkte fra Mariehaven i Ansager: Helge Engelbrechts 11-mands-orkester.

›› Kulturværftet, 03. nov. 2016
Ivan Pedersen – 50-års jubilæums-show

Da Ivan Pedersen gennemførte sin velbesøgte 40 års jubilæums-tour i 2006, havde han ikke forestillet sig, at der skulle blive behov for endnu en. Men sørme jo!

›› Kulturværftet, 18. nov. 2016
Led Zeppelin Jam

Julefrokost og koncert // Der er kopibands, og så er der Led Zeppelin Jam.

›› Toldkammeret, 02. dec. 2016
Rune Klan – Barnløs

Komik og tryl i verdensklasse! Den, overalt i verden, anerkendte tryllemester og komiker Rune Klan er tilbage på de danske scener med et nyt one-man show.

›› Kulturværftet, 22. feb. 2017
Mick Øgendahl inviterer til FEST

En af Danmarks absolut sjoveste komikere gæster Kulturværftet lørdag 25. marts 2017 med sit nye one-man show, ’Mick Øgendahls FEST.

›› Kulturværftet, 25. mar. 2017